• PRO TV
  • Connect-R revine pe scenă cu primul concert după pauza cauzată de coronavirus

Connect-R revine pe scenă cu primul concert după pauza cauzată de coronavirus

Connect-R revine pe scenă cu primul concert după pauza cauzată de coronavirus

Pe 18 iulie, de la ora 20, artistul se va întâlni cu fanii la Centrul Cultural „ Mihai Eminescu” din Parcul Național București.

“Vine ca o gură de oxigen pentru mine pentru că de 12 ani de zile mă hrănesc cu live-ul!”

Connect-R abia așteaptă să se întâlnească cu fanii pentru că celebrul artist urmează să susțină pe 18 iulie primul concert după pandemia de Coronavirus! Acesta va avea loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Național București (Fostul Teatru de Vară 23 August), acolo unde Connect-R va urca pe scenă începând cu ora 20.00. Ce spune artistul despre concert și cât de tare l-a așteptat, aflați imediat!

  “Este primul concert după o pauză destul de mare. Vine ca o gură de oxigen pentru mine pentru că de 12 ani de zile mă hrănesc cu live-ul, mai cu seamă că anul trecut am făcut Sala Palatului și a fost un real succes și noi ne-am pregătit cumva și pentru anul ăsta! Tocmai  din acest motiv oamenii trebuie să vină, mai ales cei care au fost dar și cei care nu au fost anul trecut la Sala Palatului pentru că emoția unui live nu poate fi înlocuită cu niciun concert online, sau mai știu eu ce drive sau să stai în mașină și să te bucuri claxonând. Așa că invit pe toată lumea să vină pe 18 iulie la Centrul Cultural „ Mihai Eminescu” din Parcul Național București pentru emoția aia unică a unui concert live!”, spune artistul care se bucură de faptul că a mai început să se miște treaba cu concertele.

Începând cu data de 18.07.2020, pe scena Centrului Cultural “Mihai Eminescu” vor evolua cei mai în vogă artiști ai momentului, printre care amintim: Lora, Connect-R, Bibi, Amna& Edward Sanda, Bere Gratis, Doddy, Maximilian, Sore, Dj Project, Iris, Cabron, Ducu Bertzi, Shift, etc. Evenimentul este organizat de Sprint Music și a fost structurat ca o serie de spectacole de teatru pentru copii și spectacole artistice cu artiști renumiți de muzică pop-rock, dance, hip-hop, folk, muzică populară, etc. De asemenea, evenimentele sunt organizate la ore diferite astfel încât să nu se creeze aglomerație. Mai multe informații despre aceste evenimente găsiți pe iabilet.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni