• PRO TV
  • Maite Perroni, așa cum fanii nu au mai vazut-o niciodată. Actrița joacă într-un thriller erotic de succes

Maite Perroni, așa cum fanii nu au mai vazut-o niciodată. Actrița joacă într-un thriller erotic de succes

Maite Perroni, așa cum fanii nu au mai vazut-o niciodată. Actrița joacă într-un thriller erotic de succes

Maite Perroni, în vârstă de 37 de ani, s-a numărat multă vreme printre printre actrițele de telenovele preferate ale publicului din România. 

Vedeta a facut parte din formația RBD, unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale mexicane ale tuturor timpurilor, dar și din cea mai populară telenovelă pentru adolescenți, "Rebelde". 

După ce a apărut în numeroase telenovele, precum "Cuidado con el angel" (2008), "Mi Pecado" (2009), "La Gata" (2014) sau "Antes muerta que Lichita" (2015), Maite Perroni este acum protagonista unei serii Netflix, numite "Dark Desire/Oscuro Deseo". 

Serialul ocupă momentan poziția 4 în topul celor mai urmărite producții pe platforma Netflix, în România. Serialul îi are în distribuție pe Alejandro Speitzer, Jorge Poza, Regina Pavon și Erik Hayser și este regizat de Pedro Pablo Ibarra, în colaborare cu Kenya Márquez.

Maite a dorit să lase în urmă imaginea tinerei boeme și veșnic îndrăgostite, motiv pentru care a acceptat un rol cel puțin provocator. 

În thriller-ul erotic, vedeta interpretează personajul Almei, o femeie căsătorită de 20 de ani, care își petrece un weekend departe de familie, în compania unei prietene recent divorțate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De algo así no se escapa nunca. #OscuroDeseo llega a Netflix el 15 de julio. @netflixlat

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maitepb) on


Cele două participă la o petrecere, unde Alma întâlnește un tânăr alături de care trăiește o aventură. 

Simțindu-se trădată de soțul său, Alma acceptă jocul amoros, însă această decizie îi schimbă într-un mod dramatic viața, iar consecințele sunt tragice. 

"A fost o mare oportunitate pentru mine. Cred ca este cel mai bun proiect în care m-am implicat. Mi s-a dat șansa să fac ceva diferit, să ies din zona mea de confort și cred că este foarte important", a declarat Perroni într-un interviu acordat Forbes despre personajul pe care îl interpretează în "Oscuro Deseo". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oscurodeseo @netflixlat @muynetflix 15 de julio ... cuenta regresiva... Alma y Darío ...

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maitepb) on


Maite Perroni a fost logodită cu Guido Laris, producătorul musical al formatiei RBD, însă aceștia s-au despărțit în august 2008. 

În prezent, frumoasa actriță are o relație cu producătorul muzical, Christian "Koko" Stambuk. Aceștia au început o relație în anul 2013, însă abia în 2014 au recunoscut că formează un cuplu, atunci când au participat împreună la un eveniment monden. 

Maite și Koko au colaborat împreună la albumul "Eclipse de la Luna" și i-au încântat pe fani cu piesa "Ojos Divinos".

De-a lungul timpului, presa a speculat că cei doi s-ar fi căsătorit, însă cuplul nu a confirmat niciodată zvonurile. 

Căsătoriți sau nu, Maite și Koko se completează de minute: sunt vegetarieni, foarte spirituali și adepții unui stil de viață sănătos.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R E D A M A N C Y The act of loving the one who loves you ; a love returned in full .

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maitepb) onFacem Level – episodul 10: Cine intră cu SpeedyRoGamer în Counter-Strike Global Offensive are de-a face cu jucători de elită

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni