• PRO TV
  • Ele au "chipul perfect pentru Instagram". Cine ocupă primele poziții în topul realizat de oamenii de știință

Ele au "chipul perfect pentru Instagram". Cine ocupă primele poziții în topul realizat de oamenii de știință

Ele au "chipul perfect pentru Instagram". Cine ocupă primele poziții în topul realizat de oamenii de știință

Oamenii de știință au realizat un top al vedetelor care se dețin "chipul perfect pentru Instagram". Clasamentul a fost realizat după ce specialiștii au ajuns la concluzia că majoritatea celebrităților care se bucură de un real succes pe rețeaua de socializare arată similar. 

Oamenii de știință și sociologii au făcut echipă pentru a stabili cine sunt vedetele pentru care succesul este garantat pe Instagram datorită trăsăturilor feței. 

Sociologii au ajuns la concluzia că o mulțime de influencerițe de pe platforma de socializare apelează la filtre și aplicații pentru recrea, conștient sau nu, look-ul care le aduce succesul în mediul online. 

Jia Tolentino, de la New Yorker, definește chipul perfect de pe Instagram ca fiind "o față robotică, tânără, cu pielea lipsită de riduri și pomeții înalți (...) Are o privire lipsită de expresie și este ambiguă din punct de vedere etnic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

not not naked

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


"Sunt tot mai populare pe Instagram vedetele cu lifting în zona ochilor, care arată ca niște feline. Au gene lungi, frunți lipsite de riduri și buze voluptoase", a mai spus și Dr. Demetri Arnaoutakis, de profesie medic chirurg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone , my @voguekorea story by @luigiandiango is out ...????

A post shared by Bella ???? (@bellahadid) on


Specialiștii implicați în acest studiu susțin că aproximativ 95% dintre cei mai populari oameni de pe Instrafram folosesc FaceTune pentru a își edita imaginile. În plus, un procent similar a trecut și printr-o intervenție cosmetică sau estetică. 

"Social media a jucat un rol imens în creșterea cereriilor pentru procedurile cosmetice. Liftingul sprâncenelor este în topul procedurilor cosmetice preferate", mai spun specialiștii.


În topul celor mai emblematice chipuri de pe Instagram se numără Megan Fox, Lucy Liu, Halle Berry, Kylie și Kendall Jenner, Emily Ratajkowski sau Bella Hadid. 

Cu toate aceastea, Kim Kardashian rămâne vedeta al cărei look este cel mai adesea reprodus pe Instagram, dar și clinicile de chirurgie estetică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????‍♀️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onVezi și: ShARE ÎN BUCATE - Burger de vită și salată de ton 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni