• PRO TV
  • Gluma șocantă pe care Selly i-a făcut-o lui Gami de la 5Gang! Clipul a strâns peste 1 milion de vizualizări

Gluma șocantă pe care Selly i-a făcut-o lui Gami de la 5Gang! Clipul a strâns peste 1 milion de vizualizări

Gluma șocantă pe care Selly i-a făcut-o lui Gami de la 5Gang! Clipul a strâns peste 1 milion de vizualizări

În urmă cu aproximativ un an, trupa 5Gang a susținut un concert în Craiova, eveniment în timpul căruia Gami, colegul lui Selly, a rămas fără ochelarii de soare.

Potrivit unui filmuleț care a apărut la acea vreme pe internet, un copil de 14 ani i-a furat ochelarii, Gami a aflat și l-a înfruntat pe acesta, amenințându-l cu bătaia, dacă nu îi dă înapoi ochelarii.

Acum în vârstă de 17 ani, Gami de la 5Gang a avut parte însă de o glumă șocantă pusă la cale de Selly. Acesta din urmă nu a uitat de evenimentul de la Craiova și a decis acum să-i amintească și lui Gami că gestul lui de atunci a fost unul total greșit.

„Veți vedea cel mai tare prank de pe YouTube de vara asta, garantat”, spune Selly, care afirmă că a apelat la Nicu, un actor care a apărut și în filmul 5Gang, pe post de bodyguard, pentru a-l speria pe Gami.

Nicu s-a dat drept tatăl copilului amenințat cu bătaia de Gami și l-a luat la rost pe artist, spunând că și-ar putea face dreaptate singur, deoarece copilul său a fost traumatizat.

„Auzi, și eu acuma, să vin să te fac franjuri? Zi-mi și mie. Să te fac sarmale? Zi-mi și mie, cum ar fi? Să-ți iau ficații? Zi-mi! Ce te uiți în stânga și în dreapta? Vezi că suntem mulți. Zi-mi cum facem. Cum s-o dăm, prietenește sau bagabonțește? Că pot s-o fac și a doua oară, să stai cu bodyguarzii după tine pe aici și tot te prind și-ți trag două gloanțe în cap”, sunt unele dintre amenințările lui Nicu.

Chiar dacă a strâns peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, gluma lui Selly nu a fost pe placul tuturor internauților, existând și voci care au afirmat că aceasta nu este o farsă pe care să i-o faci unui prieten.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni