• PRO TV
  • Britney Spears a renunțat la machiajul care a consacrat-o. Cântăreața arată mult mai tânără acum

Britney Spears a renunțat la machiajul care a consacrat-o. Cântăreața arată mult mai tânără acum

Britney Spears a renunțat la machiajul care a consacrat-o. Cântăreața arată mult mai tânără acum

Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, a renunțat la machiaj în favoarea unui look naural, care pare să o întinerească. Cântăreața le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram câteva trucuri de machiaj și înfrumusețare. 

De-a lungul timpului, Britney Spears și-a obișnuit fanii cu același tip de machiaj. Cântăreața a apărut în nenumărate rânduri cu ochii puternic conturați cu ajutorul eyeliner-ului și rimelului.

Recent, Britney și-a anunțat fanii de pe Instagram că a decoperit "puterea look-ului natural". Pentru a arăta mai tânără, cântăreața a decis să renunțe la machiaj și publicat o serie de selfie-uri din dorința de a împărtăși cu fanii decizia ei. 

"Este amuzant să te machiezi, dar după ce am petrecut atât de mult timp pe scaun în încercarea de a arăta impecabil, cred ca apectul natural este soluția... te ajută să arăți mult mai tânără și mult mai bine! Știu că sunt dată cu rimel aici!", a scris Britney Spears în descrierea unei fotografii publicate pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Britney Spears pare că trece printr-un nou proces de tranformare. Vedetă încearcă să își găsească echilibrul, face sport și, cel mai important, face tot posibilul să fie fericită. 

"Înțeleg că sunt oameni cărora nu le plac postările mele sau nu le înțeleg, dar asta sunt EU în încercarea mea de a fi fericită... aceasta sunt eu autentică și reală" este unul dintre mesajele transmise de vedetă pe platformele de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s up, world ???? ???? I’m rooting for you ???????????????? !!!!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Fără urmă de îndoială, Britney Spears este o luptătoare, o femeie pentru care cariera artistică înseamnă enorm. Acesta este poate și unul dintre motivele pentru care nu a renunțat niciodată și a depus eforturi considerabile pentru a își reveni. 

Deși părerile sunt împărțite cu privire la transformarea fizică a lui Britney Spears, un lucru este cert: vedeta se străduiește să își reintre în formă, muncește mult și a pierdut câteva kilograme bune. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOD BLESS YOU ALL !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) onVezi și: ShARE ÎN BUCATE - Burger de vită și salată de ton 
Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni