• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, schimbare de look! Cum arată acum faimoasa cântăreață

Vlăduța Lupău, schimbare de look! Cum arată acum faimoasa cântăreață

Vlăduța Lupău, schimbare de look! Cum arată acum faimoasa cântăreață

La doar 29 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această primăvară, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România zilelor noastre.

Cu peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, cântăreața născută în Șimleu Silvaniei reușește să cucerească internetul cu fiecare piesă pe care o lansează, ajungând de fiecare dată în trending pe YouTube.

La fel s-a întâmplat și cu cel mai recent colaj al ei, „O fată hoinară”, lansat pe 9 iulie, care are peste cinci milioane de vizualizări și se află pe locul 6 în trending, având totodată și zeci de mii de like-uri pe celebra platformă.

După lansarea colajului, Vlăduța Lupău a luat o decizie radicală, pe care a anunțat-o printr-un video postat pe instastory: „Dragii mei, mă duc să-mi fac șuvițe. I-am promis lui Mihai... De fapt el m-a bătut de foarte mult timp la cap să-mi fac șuvițe, pentru că eu aveam o șuviță blondă încă de prin liceu și nu am renunțat niciodată la ea. Dar e așa, foarte ascunsă. Și mi-a spus că e urâtă și să mă duc să-mi facă șuvițe. I-am spus că îl las”.

După ce a ajuns la salon și s-a lăsat vopsită, Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor cum arată că noul ei look, afirmând că se bucură că a luat această decizie: „Am avut curaj și m-am șuvițat! Îmi place mult și mă bucur că m-am dat pe mâna lui Maris Mihai”.

foto: Instagram Vlăduța Lupău

Vezi și: Facem Level – episodul 11: Trex ne învață cum poți construi cele mai uluitoare mașinării în Scrap Mechanic

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni