• PRO TV
  • Alb Negru, într-o nouă formulă. Cine sunt noii membri ai trupei

Alb Negru, într-o nouă formulă. Cine sunt noii membri ai trupei

Alb Negru, într-o nouă formulă. Cine sunt noii membri ai trupei

La vremuri noi, oameni noi! Această zicală li se potrivește acum de minune băieților din trupa Alb Negru, care, odată cu lansarea noului lor single “Vremuri noi” lansează practic oficial și noua formulă de trupă. 

Lui Andrei Ștefănescu și Kamara li s-au alăturat prietenii și colaboratorii lor de suflet, alături de care au scos multe melodii de succes, Rareș Varniote și Ralflo!

Începând cu această piesă “Vremuri noi”, Rareș și cu Ralflo intră  în trupa ALB NEGRU. De-acum încolo noi patru vom fi ALB NEGRU și mă bucur nespus de mult că pentru ALB NEGRU au venit vremuri noi! Așa se numește și noua noastră piesă,  culmea, nu ajunsesem la studio pentru a face această piesă ci alta, în varianta ALB NEGRU feat, Ralflo și Rareș și apoi ne-am decis ca trupa să fie în patru de-acum înainte, noua formulă. Piesa “Vremuri noi” a venit practic să anunțe acest update al trupei. Se anunță vremuri noi pentru noi și suntem foarte fericiți. Această piesă ne reprezintă, este foarte frumoasă, pozitivă, o piesă care dă speranță, o piesă care te face să nutrești sentimente pentru cel de lângă tine, te ajută să îți dezvolți această zonă, să o hrănească cumva și noi ne bucurăm foarte mult că reușim să dăm mai departe ceva din noi către public și putem să aducem zâmbete și fericre în sufletele altora!”, spune Kamara.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni