• PRO TV
  • Enrique Iglesias: “Trebuie sa ma epilez brazilian, inainte sa fac schi nautic in pielea goala!”

Enrique Iglesias: “Trebuie sa ma epilez brazilian, inainte sa fac schi nautic in pielea goala!”

Enrique Iglesias: “Trebuie sa ma epilez brazilian, inainte sa fac schi nautic in pielea goala!”

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias tine mortis sa puna in practica pariul pe care l-a facut la Mondialul de fotbal din Africa de Sud, astfel incat, fara sa-i pese de reactia politiei, va face schi nautic in pielea goala.

In timp ce filma un episod din emisiunea “So you think you can dance”, Enrique Iglesiais, care a promis ca va schia pe apa asa cum l-a adus mama lui pe lume, adica gol, daca va castiga mondialele selectionata Spaniei, i-a acordat un scurt interviu revistei “People”, in care a afirmat, printre altele: "Astept sa am o zi libera. Un pariu e un pariu si trebuie respectat”.

Cantaretul este surprins pentru faptul ca “amenintarea” lui de a pune in practica pariul a creat atata asteptare si a precizat ca este obligatoriu “sa ma epilez > - in toata zona pubiana -, inainte sa fac schi nautic in pielea goala”.

Desi se zvoneste ca patrule de politie il vor impiedica sa se tina de cuvant, Enrique Iglesias vrea sa schieze gol, asa cum a venit pe lume, la caderea noptii si singura lui temere este legata de rechini.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni