• PRO TV
  • Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului, detalii despre revenirea la starea de urgență: „Nu există”

Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului, detalii despre revenirea la starea de urgență: „Nu există”

Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului, detalii despre revenirea la starea de urgență: „Nu există”

Țara noastră pare că nu reușește să treacă peste perioada grea cauzată de pandemia de coronavirus, autoritățile anunțând zilnic cifre alarmante: peste 1.000 de români se infectează cu COVID-19.

Din cauza numărului mare de persoane care îmbolnăvesc, în spațiul public se vorbește tot mai des despre revenirea la starea de urgență, lucru negat recent de Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului Ludovic Orban, care a afirmat că momentan sunt analizate diverse măsuri, dar nu s-a vorbit despre carantinarea întregii țări.

„Nu există, în momentul de față, o astfel de analiză cu privire la o situație care ar putea determina revenirea la starea de urgență. Sunt analizate diverse măsuri punctuale, care ar putea limita, la nivel local, zonal sau în funcție de un anumit interval orar, anumite activități în spațiile publice, tocmai pentru a nu afecta reluarea activităților economice. Economia trebuie să-și revină la normal. Revenirea la normalitate și asigurarea cadrului necesar pentru relansarea activităților economice este un obiectiv esențial pentru a ne putea desfășura activitățile în perioada următoare”, a spus, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Ionel Dancă.

foto: Agerpres

Vezi și: Ep.2: Cristian Onețiu – Turul României

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni