• PRO TV
  • Leon, fiul lui Kamara, a fost operat în Barcelona. Cum se simte micuțul acum

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat în Barcelona. Cum se simte micuțul acum

Leon, fiul lui Kamara, a fost operat în Barcelona. Cum se simte micuțul acum

Kamara și fosta lui soție, Oana, au trecut prin mari emoții, deoarece au mers la un spital din Barcelona pentru a-l opera pe Leon pentru a șasea oară.

Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat după naștere cu tetrapareză spastică. În tot acest timp, părinții săi au făcut tot posibilul ca lui să-i fie bine, chiar dacă a fost vorba de  eforturi uriașe pentru a strânge bani pentru operații și tratamente. În urmă cu ceva timp, Oana, fosta soție a lui Kamara recunoștea că, împinsă de situația fiului ei, a fost nevoită să facă videochat. 

Vezi și: A făcut videochat pentru a putea avea grijă de băiețelul ei bolnav. Fosta soție a lui Kamara, dezvăluiri emoționante

Într-un interviu pentru Click.ro, Kamara și Oana au dat mai multe detalii despre starea de sănătate a fiului lor: "După intervenție și-a revenit puțin greu din anestezie, m-am speriat un pic pentru că plângea, a plâns vreo oră cred și nu reușea să deschidă ochișorii, dar am vorbit permanent cu el și când a vrut muzică populară mi-am dat seama că e ok și și-a revenit! Peste trei luni o să aibă control, ni s-a spus că nu este de ajuns, de obicei, o singură intervenție, să vedem atunci", a spus Oana.

Deși inițial, după operație s-a simțit rău, Leon a început ulterior să cânte, semn că se simte bine: "A fost destul de greu  când s-a trezit, a plâns, tremura, e și mic, cred că și un adult ar face la fel, dar și-a revenit foarte repede și a început să și cânte. Au venit toți doctorii acolo se uitau la el cum cânta piesa "Vremuri noi", a spus Kamara.

Artistul și fosta lui soție au nevoie în continuare de ajutorul financiar al oamenilor, întrucât Leon mai are de suferit operații pânăcând va reuși să meargă.

Sursă foto: Facebook Kamara Ghedi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni