• PRO TV
  • Surpriză pentru iubitorii de film! Festivalul Película revine cu a 5-a ediție, între 9 și 16 septembrie

Surpriză pentru iubitorii de film! Festivalul Película revine cu a 5-a ediție, între 9 și 16 septembrie

Surpriză pentru iubitorii de film! Festivalul Película revine cu a 5-a ediție, între 9 și 16 septembrie

A 5-a ediție a festivalului Película, singurul festival de film și cultură ibero-americană din România, va avea loc între 9 și 16 septembrie 2020, respectând toate normele și măsurile în vigoare pentru organizarea de evenimente.

Toate filmele din selecția festivalului vor putea fi vizionate online, cu subtitrare în limba română, în perioada 9-16 septembrie 2020, iar între 9 și 13 septembrie, în fiecare seară, la Cinema Elvire Popesco en plein air, vor rula 5 dintre cele mai importante filme ibero-americane ale ultimilor  ani. 

Ținând cont de contextul actual, Película renunță anul acesta la secțiunea competițională și la focusul dedicat unei țari anume și își concentrează conținutul online, pe platforma Cinesquare. Alături de filme recente, festivalul propune anul acesta și un catalog de titluri care au fost prezente în ediții anterioare ale festivalului, precum Neruda, Marina Abramovic: The Space in Between Retablo sau La Camarista. Toate aceste titluri prezente în edițiile anterioare vor fi disponibile doar online între 9-16 septembrie.

Selecția de filme din acest an cuprinde producții din Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Peru, Spania și Uruguay. Dintre noile titluri menționăm: Tu me manques, Planta Permanente sau Aleli.

Programul complet al festivalului va fi disponibil la data de 25 august pe site-ul festivalului www.peliculafiesta.ro, pe platforma Cinesquare  și pe pagina de facebook a festivalului, iar biletele vor fi disponibile pe eventbook.ro începând cu 25 august 2020. Pentru vizionarile online, biletele pot fi achiziționate și direct de pe platforma Cinesquare pe parcusul zilelor de desfășurare a festivalului.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Piept de pui crispy cu garnitură de cartofi la cuptor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni