• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu, primele poze de la petrecerea zilei de naștere. Cum a pozat la piscină

Mihaela Rădulescu, primele poze de la petrecerea zilei de naștere. Cum a pozat la piscină

Mihaela Rădulescu, primele poze de la petrecerea zilei de naștere. Cum a pozat la piscină

Vedeta PRO TV a avut o zi e naștere așa cum și-a dorit: prietenii i-au fost alături, în ciuda miilor de kilometri care îi despart. 

Mihaela Rădulescu s-a relaxat la piscină, de ziua ei. Într-o dispoziție și o formă de invidiat, prezentatoarea emisiunii Ferma. Un nou început le-a transmis tuturor prietenilor săi un vibe pozitiv.

Încă dansez, încă plutesc. Ziua mea este în fiecare zi pentru că pot”, a scris Mihaela în dreptul unor fotografii în care apare în costum de baie, plutind „în derivă” în piscina de acasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on


Cu o zi în urmă, prietenii din România, colegii de la PRO TV și foștii concurenți de la Ferma. Un nou început i-au transmis mesaje emoționante cu ocazia zilei de naștere. 

Nimic nu întrece iubirea oamenilor care contează în viața ta. Sunt o sărbătorită fericită datorită vouă. Vă mulțumesc tuturor”, le-a răspuns Mihaela Rădulescu.

Vedeta le-a promis și o poză de la party, însă trebuie să aibă nițică răbdare.

În vârstă de 51 de ani, Mihaela Rădulescu a fost sărbătorită în familie la doar câteva zile de la aniversarea fiului ei, Ayan. Adolescentul a împlinit 16 ani la 1 august și a fost felicitat de mama lui.

M-a făcut cea mai fericită mamă din lume. L-am făcut bărbat și nu încetează să mă uimească. Cu toată dragostea pe care o pot scoate din inima mea, sunt mai fericită ca oricând atunci când îmi zâmbește”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Fotografii: @mihaelaradulescuschwartzenberg/PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni