• PRO TV
  • David Beckham își construiește lac artificial pe domeniul impresionant de la țară

David Beckham își construiește lac artificial pe domeniul impresionant de la țară

David Beckham își construiește lac artificial pe domeniul impresionant de la țară

Îi lipsesc oile, în rest le are pe toate pentru a trece drept un baci în toată regula. David Beckham și-a surprins fanii cu o serie de apariții insolite, pe domeniul său de la țară.

A pus umărul la gloria naționalei Angliei, acum suflecă mânecile pentru a-și înfrumuseța imperiul imobiliar construit la țară. David Beckham a depus cerere de autorizare în vederea amenajării unui lac artificial în curtea domeniului său din ținutul Cotswolds. 

Fostul internațional englez și soția lui, Victoria Beckham, au petrecut mult timp la țară în ultima perioadă pentru a-și pune planul în practică. David Beckham a adoptat și o ținută specifică locului, însă aceasta nu a fost mereu pe placul soției sale, ea însăși creatoare de modă.

Plimbare de sâmbătă la apus, dar cineva nu e prea impresionat de pălăria mea. E cât se poate de clar că o iubesc”, a scris fostul fotbalist, făcând referire la soția lui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Frumoasă, frumoasă, dar unde or fi oile?, s-au întrebat unii fani. „Asta nu e doar o fotografie; arată ca un trailer de film”, a comentat un altul.

David Beckham a depus documentele necesare pentru a crea un lac de circa 3.000 de metri pătrați pe proprietatea sa, însă el va trebui să respecte unele reglementări.

Mai întâi, în jurul lacului va trebui să planteze copaci și gard viu, pentru a proteja păsările indigene. Totodată, Beckham poate folosi doar anumite soluții de iluminare a zonei, pentru a nu deranja liliecii.

Domeniul familiei Beckham. FOTO: Profimediaimages.ro

Lacul trebuie să aibă și o încăpere subterană, cunoscută sub numele de hibernacula (hibernaculum), un spațiu de refugiu pentru speciile din zonă (reptile, amfibieni sau arici), scrie Hello Magazine

Mai mult, David Beckham plănuiește să producă propria miere, motiv pentru care a început amenajarea unor stupi de albine. Propietatea a costat, până acum, 6,5 milioane de lire (7,2 milioane de euro).

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/@davidbeckham

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE - Piept de pui crispy cu garnitură de cartofi la cuptor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni