• PRO TV
  • Iulia Albu, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cum au reacționat fanii când au văzut imaginile

Iulia Albu, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cum au reacționat fanii când au văzut imaginile

Iulia Albu, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cum au reacționat fanii când au văzut imaginile

Iulia Albu a fost întotdeauna posesoarea unei siluete de invidiat. Vedeta acordă o atenție deosebită regimului alimentar și se menține în formă făcând sport cu regularitate.  

Aparițiile ei din ultima perioadă sunt tot mai sexy, iar fanii nu pot trece cu vederea cât de bine arată vedeta lor preferată. 

Fotografiile cu Iulia Albu în costum de baie sunt o raritate, chiar vedeta declarând că nu obișnuiește să de dezbrace la plajă, preferând să-și păstreze pielea cât se poate de albă.

"Costumul îți vine foarte bine Iulia! ❤️Ești pur și simplu minunata!", a scris unul dintre prietenii virtuali ai Iuliei Albu. 

"Ce divă!", "Superba de serviciu????????????" sau "Ce păpușă" sunt doar câteva dintre complimentele primite de vedetă pe contul său de Instagram. 


FOTO: @iamiuliaalbu


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on


Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecție maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez, pentru că mie îmi place pielea mea albă! Mă îmbrac în haine care îmi acoperă foarte mare parte din corp și port întotdeauna ochelari de soare, nu stau mult timp afară pe caniculă, prefer să ies dimineața, foarte devreme sau seara, foarte târziu”, spunea Iulia Albu, pentru Perfecte.ro.

Fotografii: @iamiuliaalbu

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni