• PRO TV
  • Andreea Ibacka, sexy precum un model în fotografii în care apare în costum de baie

Andreea Ibacka, sexy precum un model în fotografii în care apare în costum de baie

Andreea Ibacka, sexy precum un model în fotografii în care apare în costum de baie

În decembrie 2020, Namiko, fetița Andreei și a lui Cabral va împlini doi ani, dar Andreea arată deja perfect și și-a revenit total după naștere. 

Actrița și-a recuperat silueta de dinainte de sarcină și puțini ar crede că abia a născut, în condițiile în care arată la fel de bine și la fel de sexy ca atunci când a debutat în telenovele. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asa weekend frumos... Sper ca si al vostru a fost la fel. ????????☀️???? #weekend #seaside #beach #summer #swimwear #wind #sand #sea #familytime

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka) pe


Dacă în primele luni după ce a devenit mămică Andreea a mărturisit că făcea puține lucuri pentru ea și mult mai multe pentru fetiță, acum, desi e pandemie, a găsit modalitatea ca, în condiții de siguranță, să facă lucuri pendru amandouă. De fapt, pentru toți trei, pentru că pleacă în vacanțe scurte, dar însorite, pe litoral, alături de Cabral. 

Andreea Ibacka și-a cunoscut soțul, pe Cabral, pe platourile de filmare la telenovele. După o perioadă, în 2008 mai precis, s-au căsătorit, însă abia în 2018, 10 ani mai târziu, au devenit părinți pentru prima dată. Pentru Andreea e primul copil, dar Cabral mai are o fată din relația cu Luana Ibaka. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA UN INTERVIU SPECIAL CU ANDREEA IBACKA: 




FOTO: ANDREEA IBAKA INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni