• PRO TV
  • La 50 de ani, Dana Săvuică e sexy precum Marilyn Monroe, în costum de baie, pe o plajă sălbatică din România

La 50 de ani, Dana Săvuică e sexy precum Marilyn Monroe, în costum de baie, pe o plajă sălbatică din România

La 50 de ani, Dana Săvuică e sexy precum Marilyn Monroe, în costum de baie, pe o plajă sălbatică din România

Dana Săvuică a împlinit la începutul acestui an 50 de ani, dar pare că întinerește.


Cu dezvinvoltură, dar mai ales cu formele și silueta unei tinere fotomodel, Dana a pozat pe plajă, în costum de baie. Într-o fotografie de pe o plajă sălbatică de la Corbu, fotografie în care arată sexy, dar și foarte relaxată, îi dedică pozele unuia din idolii ei, Marilyin Monroe:
 
“Au trecut 58 de ani de la dispariția uneia dintre cele mai frumoase, carismatice și talentate femei și actrițe, Marilyn Monroe. Un tribut adus ei este această joacă a mea pe plaja Corbu, purtând un costum în stilul anilor ‘60 . Am încercat să redau starea de fericire pe care o regăsiți în celebrele instantanee realizate de fotograful Sam Shaw în anul 1957 cu Marilyn pe plajă Amagansett Beach. Ce ziceți, am reușit?”


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Au trecut 58 de ani de la disparitia uneia dintre cele mai frumoase, carismatice si talentate femei si actrite, Marilyn Monroe. Un tribut adus ei este aceasta joaca a mea pe plaja Corbu, purtand un costum in stilul anilor ‘60 de la @penti . Am incercat sa redau starea de fericire pe care o regasiti in celebrele instantanee realizate de fotograful Sam Shaw in anul 1957 cu Marilyn pe plaja Amagansett Beach. Ce ziceti, am reusit?????‍♀️ #marilynmonroe #onthebeach #instaphoto #happiness #summervibes #instamood

O postare distribuită de Dana Savuica (@danasavuica) pe


În fotografii ulterioare, făcute de data aceasta pe o plajă amenajată, Dana apare la fel de sexy și cu aceeași atitudine încrezătoare și relaxată, cu statusul “ Relaxare de vară pe plajă.”


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE:




FOTO: INSTAGRAM DANA SĂVUICĂ

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni