• PRO TV
  • Cleopatra Stratan, despre iubitul Edward Sanda: „Vreau să fie primul și ultimul pe care o să-l iubesc”

Cleopatra Stratan, despre iubitul Edward Sanda: „Vreau să fie primul și ultimul pe care o să-l iubesc”

Cleopatra Stratan, despre iubitul Edward Sanda: „Vreau să fie primul și ultimul pe care o să-l iubesc”

Cleopatra Stratan a dezvăluit într-un interviu cum a început relația cu iubitul ei, cântărețul Edward Sanda, și că e îndrăgostită de el până peste cap.

Au lucrat împreună și s-au apropiat până când și-au dat seama că nu mai pot fugi de sentimentele care i-au cuprins. Cleopatra Stratan (17 ani) și Edward Sanda (22 de ani) s-au îndrăgostit în timp ce colaborau la realizarea unor piese și acum nu mai vor să petreacă nici un minut unul fără celălalt.

Într-un interviu acordat creatorului de conținut online Dorin Galben, Cleopatra Stratan a dezvăluit că nu ar vrea să se despartă niciodată de Edward Sanda.

Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că, dacă, totuși, o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să-l iubesc, până în ultima secună. Și așa și este”, a mărturisit Cleopatra Stratan în interviu.

Artista a recunoscut că ea și Edward s-au redescoperit în urmă cu doi ani, după ce se cunoscuseră acum 6 ani, la un concert la Caracal. Fiecare era fanul celuilalt, însă atunci nu se simțea atrasă de el. Acum și-a dat seama că bărbatul cu care vrea să-și petrească toată viața este puștiul căruia i-a cerut un autograf, în urmă cu 6 ani, după concert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

Ce m-am făcut să mă îndrăgostesc de el a fost felul în care se uita la mine (...) Felul în care se uita la mine și cum mă privea, pentru mine era extraordinar. Mă simțeam plină de viață. Mereu, în preajma lui, eu m-am simțit artistă. E genul de bărbat, băiat, iubit, om pe care eu întoteauna mi l-am dorit alături de mine”, a mai spus Cleopatra, care simte că Edward e sufletul ei pereche.

Artista din Republica Moldova a vorbit pe larg despre transformarea ei ca artistă, de la copila de 3 ani care-l aștapta pe Ghiță la portiță, până la succesul de azi cu Te las cu inima și colaborarea cu Edward Sanda.

Mai mult, Cleopatra a explicat care este relația cu mama ei și de ce nu apare în public.

Relația mea cu mama e la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă. Și noi i-am respectat dezicia. Ea, oricum, e peste tot cu noi, indiferent unde plecăm”, a spus Cleopatra Stratan. Citiți interviul complet AICI!

Fotografii: @cleopatrastratan

Vezi și VIDEO: (P) OAMENII din TARA FAGARASULUI powered by SUZUKI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni