• PRO TV
  • Jennifer Lopez a pus bazele unui imperiu imobiliar. Cum arată casele pe care le-a vândut sau cumpărat în ultimii ani

Jennifer Lopez a pus bazele unui imperiu imobiliar. Cum arată casele pe care le-a vândut sau cumpărat în ultimii ani

Jennifer Lopez a pus bazele unui imperiu imobiliar. Cum arată casele pe care le-a vândut sau cumpărat în ultimii ani

  Jennifer Lopez este una dintre cele mai de succes vedete. Cu milioane de fani în lumea întreagă și piese care au devenit hituri peste noapte, artista nu excelează doar la capitolul muzică. 

În ultimii ani, Jennifer Lopez a reușit să pună bazele unui adevărat imperiu imobiliar, semn că are calități care îi pot asigura succesul și în lumea afacerilor. 

Recent, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, logodnicul său, au cumpărat o proprietate de lux în Miami, a cărei valoare este estimată la 40 de milioane de Dolari

Reședința se află într-unul dintre cele mai apreciate și private locuri posibile, în "Star Island". Numeroase vedete și oameni de afaceri au decis să își cumpere o proprietate în acest loc.

Casa este dotată cu 12 băi, 10 dormitoare, lift, piscină și se întinde pe o suprafață de 1 300 metri pătrați. Priveliștea este una de vis, Golful Biscayne și Oceanul Atlantic putând fi admirate de aici.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!Sursa FOTO: Profimedia Images


Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lume, cu o avere estimată la 750 milioane de Dolari. 

În luna iulie, cei doi au vândut o casă pe care o aveau în Malibu și pe care au achiziționat-o în trecut cu 6.6 milioane de Dolari. Doi ani mai târziu, cuplul a primit 8 milioane de Dolari pe reședința cu pricina. 

Luna iulie a fost de bun augur pentru Jennifer Lopez. Vedeta a mai cumpărat o casă în Encino, San Fernando Valley. Reședința a costat 1.4 milioane de DolariSursa FOTO: Profimedia Images


În anul 2018, cuplul a investit 15.3 milioane de Dolari într-un apartament de lux aflat în Park Avenue, în cea mai înaltă clădire rezidențială din lume. Sursa FOTO: Profimedia Images


Jennifer Lopez este și proprietara unei reședințe în valoare de 28 milioane de Dolari în Bel-Air

În Hidden Hills, Los Angeles, artista a deținut o proprietate cotată la 17 milioane de Dolari. Domeniul a fost cumpărat împreună cu Marc Anthony, fostul soț, în anul 2010 și este dotat, printre altele, cu studio de înregistrări, echipat cu aparatură de ultimă generație, sală de dansuri și un cinema cu 20 de locuri.

După pronunțarea divorțului în anul 2014, Jennifer Lopez a scos la vânzare imensa proprietate de lux. Phil Collins a fost cel care a cumpărat casa lui  J.Lo, iar suma plătită de artist este uluitoare. 33 de milioane de Dolari a încasat vedeta pe casa din Hidden Hills, după ce reședința a fost renovată în totalitate.  Sursa FOTO: Profimedia ImagesVezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Roxen: „Nu m-aș întoarce la iubitul meu”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni