• PRO TV
  • Cuba Gooding Jr, noi acuzații de viol. „E un incident inventat”

Cuba Gooding Jr, noi acuzații de viol. „E un incident inventat”

Cuba Gooding Jr, noi acuzații de viol. „E un incident inventat”

Cuba Gooding Jr (51) este prins într-un crusel de acuzații care nu mai înceteză. Starul din filmul „Bărbați de onoare” este acuzat din nou de agresarea sexuală a unei femei.

Nu mai puțin de 30 de femei au depus plângere pe numele câștigătorului premiului Oscar, acuzându-l de hărțuire sexuală sau viol. Acum, a 31-a plângere vine din partea unei femei care susține că a fost violată de actor, de două ori, într-o cameră de hotel din New York.

Evenimentul ar fi avut loc în anul 2013 și nu a fost raportat la poliție. Avocații starului de la Hollywood susțin că acuzațiile sunt inventate, menite să-i prejudicieze imaginea lui Cuba Goding Jr.

Acuzațiile îndreptate împotriva lui Cuba Gooding Jr sunt false și mincinoase. Nu a existat niciun comportament de natură penală, cum s-a pretins. Așteptăm ca instanța să respingă cazul”, a declarat Mark Haller, unul dintre avocații actorului. Plângerea penală a fost depusă marți, spune acesta.

Conform Variety, actorul a invitat-o pe femeie în camera sa de hotel, unde plănuia să se schimbe. Însă, spune partea acuzatoare, Gooding a încuiat ușa și a început să se dezbrace în fața ei. Complet gol, actorul ar fi început să o atingă în zonele intime și a întreținut relații sexuale fără acordul ei.

FOTO: Profimediaimages.ro

Actorul de 51 de ani se confruntă deja cu șase capete de acuzare de abuz sexual, pentru care a pledat „nevinovat”. În vara anului trecut, când primele acuzații au fost lansate, Cuba Gooding Jr s-a predat la poliție, pentru a nu îngreuna ancheta. A fost adus la tribunal în cătușe, însă a afișat o mină optimistă. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: George Burcea și Gabriel Toader sunt pregătiți să ia cu asalt FERMA! Imagini exclusive din ultima lor zi cu familia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni