• PRO TV
  • Justin Bieber, mai îndrăgostit ca niciodată. Paparazzii l-au surprins în ipostaze tandre cu soția sa

Justin Bieber, mai îndrăgostit ca niciodată. Paparazzii l-au surprins în ipostaze tandre cu soția sa

Justin Bieber, mai îndrăgostit ca niciodată. Paparazzii l-au surprins în ipostaze tandre cu soția sa

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, pare mai îndrăgostit ca niciodată. Artistul a fost surprins în compania soției sale, Hailey Bieber, iar fotografiile cu cei doi sunt dovada că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. 

Justin și Hailey au servit micul dejun în West Hollywood, iar fotografii au fost pe urmele lor pentru a îi surprinde atunci când se așteptau mai puțin. 

Echipați cu mască de protecție și relaxați, cei doi nu s-au sfiit să își exprime sentimentele în public. Justin Bieber a fost surprins într-un moment de tandrețe extrem de simpatic. 



Sursa FOTO: Profimedia Images


Într-o fotografie, artistul canadian apare aranjându-i masca frumoasei sale soții și asigurându-se că aceasta este protejată corespunzător.

În timp ce Hailey pare absorbită de ecranul telefonului mobil, Justin s-a dovedit a fi foarte afectuos. Cântărețul a fost surprins de paparazzii în timp ce o îmbrățișează afectuos pe Hailey. Aceasta nu i-a răspuns la fel de tandru, însă Bieber nu a părut deranjat de acest aspect. 




Sursa FOTO: Profimedia Images


Justin Bieber și Hailey Rhode Baldwin s-au căsătorit în septembrie 2018, într-un tribunal din New York. 

Speculațiile legate de o posibilă relație între cei doi au început să apară în presa mondenă încă din anul 2015, atunci când cei doi au fost împreună într-o excursie în Anguilla. 



Vezi și VIDEO: George Burcea și Gabriel Toader sunt pregătiți să ia cu asalt FERMA! Imagini exclusive din ultima lor zi cu familia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni