• PRO TV
  • De ce Michael Jackson le cerea copiilor săi să poarte mască în copilărie. Adevărul, dezvăluit de fiica regelui muzicii pop

De ce Michael Jackson le cerea copiilor săi să poarte mască în copilărie. Adevărul, dezvăluit de fiica regelui muzicii pop

De ce Michael Jackson le cerea copiilor săi să poarte mască în copilărie. Adevărul, dezvăluit de fiica regelui muzicii pop

Paris Jackson a vorbit deschis despre adevăratul motiv pentru care tatăl său, regele muzicii pop, le cerea ei și fraților săi să nu iasă în public fără să aibă fața acoperită. 

În cadrul show-ului său "Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn", fiica lui Michael Jackson a elucidat misterul. Timp de mai bine de 10 ani, copiii artistului au purtat mereu măști în public. 

"Când tata era mic, se afla în studio și privea pe geam ... și vedea cum copiii se joacă afară, iar el nu putea face asta. Nu a vrut ca același lucru să se întâmple și cu noi, așa că purtam măști. A fost drăguț", a povestit Paris. 

Fiica regelui muzicii pop spune că a apreciat eforturile făcute de tatăl său. Datorită acestei idei, ea și frații săi, Blanket și Prince, au putut să meargă "Chuck E. Cheese și Circus Circus" fără să fie opriți pe stradă sau recunoscuți de alți oameni. Sursa FOTO: Profimedia Images


Paris a mărturisit că de când a intrat în lumina reflectoarelor a trebuit să accepte faptul că nu va mai avea niciodată o viață privată.

"Multă vreme nu am vrut să las lumea în viața mea, pentru că îmi era prea frică. Voi vedeți un copil care a crescut în ochii publicului, dar uitați că sunt și eu om", a mai spus fiica lui Michael Jackson.

Michael Jackson a murit în anul 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicații grave" cu propofol. Starul folosea la domiciliu acest anestezic puternic ca somnifer, avându-l drept complice pe medicul Conrad Murray. 


Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni