• PRO TV
  • Mama lui Dan Bălan, Ludmila, are o lecție de viață prețioasă pentru tineri

Mama lui Dan Bălan, Ludmila, are o lecție de viață prețioasă pentru tineri

Mama lui Dan Bălan, Ludmila, are o lecție de viață prețioasă pentru tineri

Ludmila Bălan își trăiește viața la maximum, dând o lecție importantă tinerilor de azi. Mama lui Dan Bălan și-a surprins admiratorii cu vitalitatea ei.

Tanti Ludmila nu e deloc o „tanti”, judecând după energia pe care o degajă în jur. La 62 de ani, mama Sandei și a lui Dan Bălan este o inspirație pentru toți tinerii de azi, dar și pentru nepoții ei, Elisa și Cristian. Prezentatoarea TV din Republica Moldova le-a dezvăluit admiratorilor virtuali două dintre motto-urile ei de viață.

Peste 20 de ani vei fi mai dezamăgit de ceea ce nu ai făcut decât de ce ai făcut. Aşa că desfă pânzele. Navighează din siguranţa portului. Prinde vânturile puternice. Explorează. Visează. Descoperă”, a scris Ludmila Bălan, citând din Mark Twain.

Pentru ea nu sunt doar vorbe-n vânt, ci sfaturi pe care ea însăși le urmează în viață. Așa că, mama cântărețului Dan Bălan nu-și refuză nicio plăcere, chiar dacă e vorba de un pictorial incitant la malul mării.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ludmila Balan (@ludmilabalan_tantiludmila) on

Fiindcă nu știi ce te-așteaptă mâine, luptă să fii fericit astăzi”, este al doilea motto al Ludmilei Bălan, un citat din Omar Khayyam, matematician și filosof persan.

Cuvinte foarte frumoase și înțelepte. Te admir”, a comentat un admirator. 

Ludmila Bălan petrece mult timp în compania celor doi nepoți ai săi, copiii fiicei ei, Sanda, pentru care este o bunică tânără, și la propriu și la figurat.

Fotografii: @ ludmilabalan_tantiludmila

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frică a mea, la The Masked Singer”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni