• PRO TV
  • Dovada că Lady Gaga a slăbit spectaculos în ultimele săptămâni. Cum arată acum vedeta

Dovada că Lady Gaga a slăbit spectaculos în ultimele săptămâni. Cum arată acum vedeta

Dovada că Lady Gaga a slăbit spectaculos în ultimele săptămâni. Cum arată acum vedeta

În urmă cu câteva săptămâni, Lady Gaga a ajuns în atenția presei tabloide din cauza apariției unor fotografii în care părea destul de împlinită.

Cântăreața de 34 de ani pare să fi luat măsuri în acest sens, iar de curând a publicat o fotografie în care apare în costum de baie și în care se poate observa că vedeta are o siluetă admirabilă.

Lady Gaga a fost ocupată cu promovarea celui mai recent album lansat, Chromatica, perioadă în care a adoptat un look specific numelui acestuia.

La începutul lunii, vedeta a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre starea ei de sănătate, mărturisind că ia tratament cu medicamentație antipsihotică pentru că ”nu poate controla mereu ce face creierul”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy weekend from Chromatica! ????????????????‍♀️ wishing you a relaxing afternoon!!!! ????

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

”Știu că am problemel mentale și mai știu că mă pot transforma într-o persoană nefuncțională câteodată”, a explicat aceasta.

Stresul vieții de artist în prima linie și experiența violului căruia i-a căzut victimă la vârsta de 19 ani sunt cei doi posibili factori declanșatori ai bolii.

Gaga s-a împăcat cu ideea că nu va scăpa niciodată de simptome și și-a imaginat un album muzical inspirat din experiența ei de viață. 

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Porc cu alune

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni