• PRO TV
  • Imagini rare din vacanță cu familia lui Roger Federer. Celebrul jucător de tenis se relaxează pe un iaht de lux

Imagini rare din vacanță cu familia lui Roger Federer. Celebrul jucător de tenis se relaxează pe un iaht de lux

Imagini rare din vacanță cu familia lui Roger Federer. Celebrul jucător de tenis se relaxează pe un iaht de lux

Roger și Mirka Federer formează unul dintre cele mai discrete cupluri din sportul internațional, iar imaginile cu familia lor sunt foarte rare.

Vacanța petrecută de cei doi și copiii lor pe iahtul miliardarului Bernard Arnault a reprezentat o oportunitate de neratat pentru paparazzi, iar imaginile cu aceștia au făcut senzație.

Relaxați și dornici de distracție, Roger și Mirka au fost fotografiați în timp ce se jucau cu copii lor, gemenele Myla și Charlene și gemenii Lenny și Leo. Chiar dacă se apropie de 40 de ani, elvețianul se află într-o formă fizică de invidiat, pozele cu el fiind dovada clară a acestui fapt. 

Federer a întâlnit-o pe Mirka în 2000, pe vremea când amândoi participau la Jocurile Olimpice de la Sydney, reprezentând Elveția. 

Mirka, acum în vârstă de 42 de ani, s-a născut în Slovacia, însă a emigrat când era copil în Elveția, împreună cu familia sa. Și ea a fost jucătoare profesionistă de tenis, dar a fost nevoită să se retragă din activitate în 2002, din cauza unor probleme medicale. 


Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Porc cu alune

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni