• PRO TV
  • Bradley Cooper, fotografiat pe platourile de filmare. Transformarea remarcabilă prin care a trecut actorul pentru noul rol

Bradley Cooper, fotografiat pe platourile de filmare. Transformarea remarcabilă prin care a trecut actorul pentru noul rol

Bradley Cooper, fotografiat pe platourile de filmare. Transformarea remarcabilă prin care a trecut actorul pentru noul rol

Bradley Cooper a revenit pe platourile de filmare și este implicat într-un nou proiect cinematografic, în regia lui Paul Thomas Anderson. 

De-a lungul acestei veri, au circulat zvonuri conform cărora regizorul Anderson urmează să demareze filmările unei producții a cărei acțiune se va desfășura în anii '70, scrie Vulture.com. 

Zvonurile s-au materializat atunci când Bradley Cooper a fost fotografiat de paparazzi în timpul filmărilor, chiar în compania lui Anderson. Transformarea prin care a trecut pentru a intra în pielea noului personaj este remarcabilă. 

Pe platoul de filmare a fost observată și Alana Haim, membră a formației HAIM.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PaulThomasAnderson #PTA - #BradleyCooper - New film working title - #SoggyBottom

A post shared by Cinema Fan (@cinemafan8816) on


Echipa de filmare își desfășoară activitatea în San Fernando Valley, Los Angeles. Pentru ca lucrurile să meargă ca la carte, au fost luate măsuri de prevenire a infectării cu noul coronavirus: toți cei prezenți pe platoul de filmare trebuie să poarte mască și să respecte normele de distanțare socială. În plus, membrii echipei sunt testați săptămânal pentru ca numărul posibilelor infectări să fie limitat.  


Cu o perucă în ton cu anii în care se desfășoară acțiunea filmului, exces de autobronzant, barbă deasă și o ținută all white, se poate spune că Bradley Cooper și-a făcut revenirea în forță în industria cinematografică. 

Imaginile îl surprind pe Bradley Cooper în timp ce filmează o scenă într-o benzinărie.


Sursa FOTO: Profimedia Images


Filmul lui Anderson nu are încă un nume, dar se speculează deja pe seama acestui subiect. Se pare că producția a primit un nume de cod, și anume Soggy Bottom.  

Este cel de-al patrulea film produs în Los Angeles de regizorul Anderson, după Boogie Nights, Magnolia și Punch-Drunk Love. Regizor care și-a petrecut copilăria în acest oraș.Vezi și: INNA, Horia Brenciu, Jorge, Ana Morodan și Codin Maticiuc îți recomandă top trei destinații pe care trebuie neapărat să le vizitezi în România

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni