• PRO TV
  • Chadwick Boseman, actorul principal din Black Panther, a murit la 43 de ani

Chadwick Boseman, actorul principal din Black Panther, a murit la 43 de ani

Chadwick Boseman, actorul principal din Black Panther, a murit la 43 de ani

Starul peliculei „Black Panther”, care a fost recompensat cu 4 premii pentru întruchiparea personajului său, a decedat acasă, vineri, înconjurat de familie.

Chadwick Boseman fusese diagnosticat cu cancer de colon în stadiul 3 în 2016, iar de atunci a dus o luptă grea cu boala. Familia sa a anunțat pe Twitter că starea actorului se agravase și că maladia avansase în ultimii ani. 

Un adevărat luptător, Chadwick a trecut prin toate și v-a adus multe dintre filmele pe care ați ajuns să le iubiți atât de mult. De la Marshall la Da 5 Bloods, Ma Rainey's Black Bottom a lui August Wilson și multe altele, toate au fost filmate în timpul și între nenumăratele operații și ședințe de chimioterapie. A fost o onoare pentru el să-l aducă la viață pe Regele T'Challa în Black Panther. A murit acasă, cu soția și cu familia sa alături”, se arată în mesajul postat în această dimineață.

Într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanții Universității Harvard, pe care Chadwick Boseman a absolvit-o în 2000, și-au luat rămas bun de la fostul lor student.

Chadwick Boseman a debutat în filme de televiziune, în 2003, însă a ieșit la rampă cu rolul Jackie Robinson din filmul 42. În 2018 a dat lovitura cu Black Panther, filmul Marvel care la vremea aceea bătuse recordul de încasări. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Paul Angelescu, despre campania de informare a guvernului “Poartă Mască”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni