• PRO TV
  • Lucian Mîndruță, prima reacție după ce a fost operat. Cum se simte jurnalistul

Lucian Mîndruță, prima reacție după ce a fost operat. Cum se simte jurnalistul

Lucian Mîndruță, prima reacție după ce a fost operat. Cum se simte jurnalistul

Lucian Mîndruță a ajuns de urgență la spital, cu câteva zile în urmă, acuzând dureri puternice și fiind în imposibilitatea de a se mișca de la talie în jos.

În urma investigațiilor, jurnalistul a fost nevoit să treacă printr-o operație de hernie de disc care era destul de avansată. În tot acest timp, Lucian Mîndruță a fost destul de activ pe rețelele sociale, dezvăluind detalii despre starea lui inclusiv după ce a fost operat.

Gata. Operația mea a reușit: am din nou două picioare, cu ceva kilometri pe ele, dar perfect utilizabile. Nu vă plictisesc decât cu esența: pot merge din nou, nu mai am dureri, mâine mă duc acasă! Mulțumesc deci tututor pentru grijă, urări și chiar rugăciuni. Ceva-ceva a funcționat”, a scris jurnalistul pe pagina sa de facebook.

Am chemat salvarea în Bulgaria, a venit un medic în sub 10 minute (da, în port la Balcic!), care mi-a facut ceva calmante și m-a sfatuit să las vacanța și să mă duc să mă investighez.

Deja nu mai era nevoie. A doua zi nu mai puteam merge decât pe vine sau cu bicicleta (deloc în picioare). A treia zi nu mai puteam merge DELOC. Nu pentru că nu mai puteam mișca piciorul, ci din cauză că durerea oprea absolut orice fel de tentativă.

Întors la București, am facut un RMN și s-a confirmat: o bucată de disc apasă pe nerv. Nu mai era nimic de kineto (multumesc celor care mi-au dat o mulțime de contacte de medici buni pe domeniul asta). Era de bisturiu. Urgent!”, a mai spus jurnalistul.

Foto: Agerpres

Vezi și:  Primele reacții ale detectivilor de la Masked Singer România după ce au văzut costumele concurenților

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni