• PRO TV
  • Dezvăluiri cutremurătoare ale tatălui fetiței de 13 ani filmată în timp ce era bătută de alte minore

Dezvăluiri cutremurătoare ale tatălui fetiței de 13 ani filmată în timp ce era bătută de alte minore

Dezvăluiri cutremurătoare ale tatălui fetiței de 13 ani filmată în timp ce era bătută de alte minore

Opinia publică este în stare de șoc de câteva zile, din cauza unui filmuleț șocant care a apărut pe internet.

În imaginile filmate de un băiat, o fetiță în vârstă de doar 13 ani, din Târgu Jiu, este scuipată, trasă de păr și lovită cu picioarele și pumnii de alte minore, care nu par a avea deloc remușcări pentru ceea ce fac.

Imediat după ce aproape toată România s-a revoltat la vederea acestor imagini, oamenii legii au reacționat și au dezvăluit că le-au găsit pe cele patru agresoare, dar și pe băiatul care a filmat întregul eveniment grotesc.

Din păcate, pentru că trei dintre fetele care au agresat-o pe fetița în vârstă de 13 ani sunt minore, ele nu vor păți nimic. Doar părinții lor au primit o amendă care pare mai mult jignitoare față de persoana agresată: 500 de lei! În schimb, cea de-a patra agresoare are 14 ani, astfel că va răspunde pentru faptele ei și a fost reținută pentru 24 de ore.

Intervievat de Știrile PRO TV, tatăl fetiței care a fost agresată a dezvăluit că fiica lui este în continuare foarte speriată și se teme că va fi din nou bătută de cele patru fete, dacă se vor reîntâlni.

„Au ameninţat-o că, dacă spune ceva, o bat până o omoară. În mare am discutat cu ea, dar nu prea vrea să vorbească, mai mult a discutat cu doamna psiholog”, a spus tatăl fetiței e 13 ani care a fost agresată.

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 0

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni