• PRO TV
  • Antonia, apariție super sexy pe internet! S-a fotografiat în body și le-a aprins imaginația tuturor

Antonia, apariție super sexy pe internet! S-a fotografiat în body și le-a aprins imaginația tuturor

Antonia, apariție super sexy pe internet! S-a fotografiat în body și le-a aprins imaginația tuturor

S-a născut în 1989, a locuit mult timp în Statele Unite, însă s-a întors în România de câțiva ani și a devenit rapid una dintre cele mai mediatizate vedete.

Antonia, căci despre ea este vorba, a împlinit în acest an 31 de ani și le demonstrează tuturor în fiecare zi că își merită pe deplin titulatura de „una dintre cele mai frumoase femei din lume”.

Protagonistă a unor ședințe foto de-a dreptul incendiare, artista este din nou în centrul atenției datorită revistei online Touch Magazine, pe a cărei copertă apare în această lună. Prima pagină a publicației a fost postată pe Instagram și a adunat mii de like-uri, mai multe vedete, cât și nenumărați fani comentând în dreptul imaginii și afirmând că Antonia este de-a dreptul superbă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOUCH Magazine (@touch.magazine.official) on

Din păcate pentru artistă, au existat și voci care au pus-o la zid, pe motiv că nu ar fi destul de îmbrăcată. „Bă, e fain, dar faza-i că sunt mulți copii minori pe Instagram-ul ăsta... Chiar nu am niciun hate față de poză, dar cred că e puțin cam goală pentru un loc unde e plin de prunci”, a scris una dintre fane pe Instagram.

foto: Instagram Antonia

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni