• PRO TV
  • Mesajul trimis de RO Alert pentru bucureșteni privind răspândirea Covid-19

Mesajul trimis de RO Alert pentru bucureșteni privind răspândirea Covid-19

Mesajul trimis de RO Alert pentru bucureșteni privind răspândirea Covid-19

Bucureștenii au început să primească mesaje RO-Alert, prin care sunt avertizați că nivelul de răspândire a coronavirusului este foarte ridicat, respectiv de peste 2 la mia de locuitori. 

În mesaj, Departamentul pentru Situații de Urgență le recomandă bucureștenilor să respecte normele de protecție și să nu iasă din casă fără mască. 


„Atenție! În Municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect masca, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele commune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile! DSU – IGSU”, se arată în mesajul trimis de sistemul RO-Alert.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 148.886 vineri, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 3.186 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. De asemenea, 52 de persoane au decedat, iar la ATI sunt internaţi 613 pacienţi, scrie news.ro. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este peste pragul de 1,5 în Bucureşti – 2,28, Alba – 1,98, Vâlcea -1,98, Iaşi – 1,80, Bacău – 1,72, Teleorman – 1,62, Neamţ – 1,62, Vaslui – 1,59.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni