• PRO TV
  • Anca Țurcașiu, impecabilă la 50 de ani. Artista nu-și arată deloc vârsta

Anca Țurcașiu, impecabilă la 50 de ani. Artista nu-și arată deloc vârsta

Anca Țurcașiu, impecabilă la 50 de ani. Artista nu-și arată deloc vârsta

După divorțul neașteptat din această vară, Anca Țurcașiu a mers mai departe „cu fruntea sus”. Solista a dedicat un pictorial sexy celor 50 de ani de viață și unui nou început.

În iulie anunța că divorțează de bărbatul alături de care a trăit 22 de ani, promițându-și că va rămâne demnă, optimistă și „sigură că voi redeveni fericită și iubită”. Acum, Anca Țurcașiu demonstrează că declarația de atunci nu a fost doar vorbă-n vânt. Solista a pozat provocator pe plajă, emanând putere și siguranță de sine.

„Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani, am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul... urmează cât de curând!”, a promis artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu) on

Cele două pictoriale, realizate la distanță de 10 ani, spun totul despre puținele schimbări prin care a trecut Anca Țurcașiu. Solista și-a păstrat look-ul și talia de altădată, apelând la sport și la o alimentație sănătoasă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mă topesc de dorul ei! @mircea_marinescu_photography

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu) on

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani pe 8 mai anul acesta, iar toți cei care o cunosc spun că nu-și arată deloc vârsta. Admiratorii ei de pe rețelele sociale au aceeași părere, însă mai adaugă ceva la șirul calităților ei.

Anca, un lucru e clar, Tu ai găsit secretul tinereții eterne!! Ești demnă de toată aprecierea și respectul pentru ce fel de persoană ești și pentru felul în care ști să te iubești și să te valorizezi din toate punctele de vedere, inclusiv fizic!! 50 ani??? Glumești!! Tu te-ai oprit pur și simplu la 30!!! Te felicit sincer!! BRAVO”, a scris o admiratoare pe Instagram.

Anca Țurcașiu și soțul ei, Cristian Georgescu, au divorțat în iulie, după 22 de ani de căsnicie. Artista a anunțat separarea pe rețelele sociale, apreciind că viața trebuie să meargă mai departe și fără sufletul ei pereche.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!”, scria solista pe Facebook.

Fotografii: @ancaturcasiu/Agerpres

Vezi și VIDEO: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni