• PRO TV
  • Dan Bălan și Tina Karol, o poveste de dragoste inventată sau o relație ascunsă de public

Dan Bălan și Tina Karol, o poveste de dragoste inventată sau o relație ascunsă de public

Dan Bălan și Tina Karol, o poveste de dragoste inventată sau o relație ascunsă de public

După ce s-a remarcat ca jurat în show-ul ”Vocea Ucrainei”, Dan Bălan a creat o adevărată isterie printre fani, care îl văd deja ca și însurat cu interpreta ucraineană Tina Karol. Aceasta este printre cele mai iubite artiste din Ucraina și colegă cu Dan Bălan în același concursul de talente. 

Pe parcursul show-ului, Dan Bălan ar fi fost surprins în ipostaze foarte romantice cu Tina Karol, iar fanii se gândesc că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie. Isterizați de-a dreptul de momentele în care cei doi apar împreună, admiratorii le-au creat mai multe conturi de Instagram, unde postează imagini create în photoshop avându-i ca protagoniști pe celebrii artiști în calitate de cuplu și chiar de familie cu copii. Unii nu-și mai dau seama care este realitatea și care este ficțiunea. În una dintre aceste imagini, Tina apare însărcinată, iar Dan o îmbrățișează tandru. Astfel de fotografii adună mii de like-uri și sute de comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????? . ‼️ВО ИЗБЕЖАНИЕ ЗЛОСТНЫХ КОММЕНТАРИЕВ, ХОЧУ СКАЗАТЬ, ЧТО ЭТО ФОТОШОП. РАБОТА ВЫПОЛНЕНА ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО В ЮМОРИСТИЧЕСКИХ ЦЕЛЯХ И НЕ НЕСЁТ В СЕБЕ ЛОЖНОЙ ИНФОРМАЦИИ‼️ . @danbalan @tina_karol #дантина #данбалан #тинакароль #голоскраїни #голоскраїни10 #голоскраїни9 #1plus1 #украина #кенгуруш #фантина #голос #dantina #danbalan #tinakarol #fantina #goloskrainy_official #fandanbalan #любовь

A post shared by ???? ???????????????????????????? ???? (@dantina.fam) onCei doi artiști nu au confirmat niciodată că între ei ar fi o relație de dragoste. Ei preferă să răspundă evaziv sau să glumească pe seama acestui subiect, semn că nu sunt deloc împotrivă la atenția care li se acordă. Spre exemplu, în cadrul unui interviu din 2019, după ce au cântat în duet la M1 Music Awards, Dan Bălan a declarat că între ei doi ”este un roman scris de mâna unui geniu”. 

Un lucru este cert, colaborarea artistică între cei doi artiști este una foarte productivă. Piesele pe care le-au cântat împreună au milioane de vizualizări pe Youtube. Cea mai recentă se numește ”Pomnish” (Îți aduci aminte), al cărei videoclip a adunat deja peste 10 milioane de vizionări.

Tina Karol este o prezență pozitivă și mereu zâmbitoare. Puțini știu că artista a trecut printr-o tragedie, când soțul ei a murit răpus de cancer, la vârsta de 32 de ani. După acest eveniment, Tina a declarat de mai multe ori că nu s-a împăcat cu ideea că soțul ei nu mai este. Multe din piesele Tinei îi sunt dedicate lui, iar la unele concerte ea a cântat cu lacrimi în ochi. Din mariajul cu producătorul Eugeny Ogir, ea are un fiu în vârstă de 12 ani, pe nume Veniamin. 

Sursă foto: Instagram dantina.fam, tina_karol (pagina oficiala)

Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni