• PRO TV
  • Cum arată Vera Brejneva la 38 de ani. Rusoaica a făcut furori în videoclipurile lui Dan Bălan

Cum arată Vera Brejneva la 38 de ani. Rusoaica a făcut furori în videoclipurile lui Dan Bălan

Cum arată Vera Brejneva la 38 de ani. Rusoaica a făcut furori în videoclipurile lui Dan Bălan

Cântăreață și fotomodel de succes, Vera Brejneva s-a remarcat, acum câțiva ani, cântând în duet cu Dan Bălan. Videoclipurile lor adună și în prezent milioane de vizualizări pe Youtube. La cei 38 de ani, Vera este o divă sexy, impresionându-și fanii cu o siluetă de invidiat.  

Vera Brejneva a făcut furori în câteva videoclipuri, unde interpretează melodii de dragoste, împreună cu Dan Bălan. Ipostazele intime în care apăreau cei doi au creat reacții aprinse printre fani, considerând că și în realitate artiștii trăiesc o poveste de dragoste. Puțini știu însă că inima Verei bate doar pentru un singur bărbat, soțul ei, compozitorul Konstantin Meladze.

Nu odată Vera Brajneva și-a etalat corpul dezgolit pe rețelele sociale, dar și în revistele pentru bărbați. La 38 de ani, Vera este considerată în continuare printre cele mai sexy rusoaice, potrivit unui sondaj realizat de revista Maxim. Ea face mult sport, dovadă sunt fotografiile în care își etalează abdomenul bine lucrat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Обожаю, когда в примерочных хороший свет. Сразу видишь, что занимаешься спортом не зря) зашла в любимый @ttswtrs ????

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on

După ce unii fani au criticat-o pentru pozele prea îndrăznețe de pe Instagram, Vera i-a asigurat că, pentru fiecare fotografie în care apare nud, are aprobarea soțului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Мой муж говорит, что самой красивой я бываю с утра, когда у меня растрепаны волосы и нет ни грамма косметики. Ему нравится, когда мы наедине и я без одежды, и его совсем не волнует, есть ли у меня кубики пресса. А недавно он прислал одно мое фото с подписью: «Это фото надо послать в космос. Чтоб инопланетяне сразу полюбили людей...» После таких слов я действительно чувствую себя самой красивой на свете, и не важно, есть у меня морщины или нет.” @voguerussia @voguerussiabeauty @meladzemusic #VeraforVogue #Vera #Vogue

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on

„Soțul meu îmi spune că sunt cea mai frumoasă dimineața, când părul meu este nearanjat și nu am niciun gram de machiaj pe față. Îi place când suntem singuri, iar eu sunt dezbracată, și lui nu-i pasă deloc dacă am pătrățele pe abdomen. Recent mi-a trimis o fotografie cu mine pe care a semnat-o așa: «Această fotografie trebuie trimisă în spațiu, pentru ca extratereștrii să se îndrăgostească imediat de oameni». După astfel de cuvinte, chiar mă simt ca fiind cea mai frumoasă din lume și nu contează dacă am riduri sau nu”, a scris cântăreața pe Instagram. 

Vera are o fiică în vârstă de 19 ani pe nume Sonia și alta de 11 ani, pe nume Sara. Ambele au tați diferiți. În octombrie 2015, cântăreața s-a măritat în secret cu producătorul și compozitorul Konstantin Meladze (57 de ani). Nunta a avut loc în Italia, într-un cerc restrâns de persoane dragi. Vera are propria sa linie de cosmetice și continuă să cânte.  

Sursă foto: Getty Images, Instagram ververa

Vezi și: 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni