• PRO TV
  • Melania Trump ”numără minutele până la divorț”, după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump

Melania Trump ”numără minutele până la divorț”, după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump

Melania Trump ”numără minutele până la divorț”, după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump

Donald Trump a pierdut alegerile, iar acum este pe cale să-și piardă și soția, conform unor apropiați de la Casa Albă. 

Când Donald Trump a câștigat președinția Statelor Unite, în 2016, Melania Trump a izbucnit în plâns, și nu de bucurie. Unul dintre apropiații ei de atunci a declarat: ”Nu se aștepta ca el să câștige”.

Aceasta a așteptat cinci luni înainte de la muta de la New York la Washington, sub pretextul că Barron, singurul lor copil, ”trebuia să termine școala”.

Fosta asistentă Stephanie Wolkoff spune acum, conform Daily Mail, că Melania își negocia o înțelegere post-nupțială pentru a-i obține lui Barron parte egală din averea lui Trump.

Stephanie Wolkoff a mai dezvăluit că cei doi au avut dormitoare separate la Casa Albă. Și fosta asistentă Omarosa Manigault Newman spune că mariajul Melaniei cu Trump s-a sfârșit: ”Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”.

În ciuda momentelor de răceală pe care le afișează în public, doamna Trump pretinde că are „o relație grozavă” cu soțul ei de 74 de ani. 

Vezi și:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni