• PRO TV
  • Lady Gaga, cu ochii în lacrimi după ce Joe Biden a fost ales președinte al SUA

Lady Gaga, cu ochii în lacrimi după ce Joe Biden a fost ales președinte al SUA

Lady Gaga, cu ochii în lacrimi după ce Joe Biden a fost ales președinte al SUA

Lady Gaga a fost copleșită de emoții când a aflat rezultatul alegerilor din Statele Unite ale Americii. Artista, care este o susținătoare înfocată a lui Joe Biden, a izbucnit în lacrimi în timp ce transmitea un mesaj pe Instagram. 

Lady Gaga este una dintre starurile care și-au arătat susținerea față de Joe Biden în cursa spre Casa Albă. Artista s-a bucurat atât de tare de reușita politicianului, încât a izbucnit în lacrimi în timp ce transmitea un mesaj pe Instagram fanilor săi.

Sper că sărbătoriți cu toții. Sper că toate femeile din această țară știu că este o adevărată răfuială și o adevărată schimbare. Sper că vocile acelor oameni care au fost reduse la tăcere de putere, sper că știți că vocile voastre au fost auzite. Nu mai am cuvinte, e o zi foarte specială”, a mărturisit Lady Gaga cu ochii plini de lacrimi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Vedeta și-a exprimat și satisfacția că vicepreședintele SUA este acum o femeie, Kamala Harris, o americancă de culoare care reprezintă vocea tuturor celor care s-au simțit discriminați până acum în SUA.

Este o zi în care mulți oameni care au simțit că trăiesc într-un stat al terorii și agresiunii știu că s-a terminat. Puteți simți căldură acum”, a mai spus Lady Gaga.

Contracandidatul lui Biden, președintele în exercițiu Donald Trump, a catalogat rezultatul alegerilor „o fraudă de proporții” și a contestat numărătoarea voturilor în mai multe state. Pe de altă parte, mai multe voci de la Casa Albă susțin că Melania Trump e gata să-și părăsească soțul, însă nu din cauza înfrângerii din alegeri, ci datorită acestui eveniment. Conform unor surse, ea plănuia de mulți ani să se despartă de liderul de la Casa Albă, dar nu se aștepta să câștige alegerile din 2016.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni