• PRO TV
  • Petitie de un milion de semnături împotriva lui Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Ce vor să obțină fanii actorului

Petitie de un milion de semnături împotriva lui Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Ce vor să obțină fanii actorului

Petitie de un milion de semnături împotriva lui Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. Ce vor să obțină fanii actorului

Petiția a apărut după ce fostul soț al lui Heard, Johnny Depp, a fost pus să demisioneze din rolul său din “Fantastic Beasts 3”, după ce a pierdut procesul contra editurii The Sun, care l-a numit pe actor un bătăuș.

Deși i s-a cerut să demisioneze după ce a filmat doar o singură scenă, Depp va primi totuși întregul salariu pentru film.

După ce Depp a părăsit franciza, oamenii cer ca Heard să fie dată afară din viitorul film “Aquaman 2”, în care aceasta va juca alături de Jason Momoa.

Heard juca rolul lui Mera în această franciză de succes, unde primul film a făcut încasări de peste un miliard de dolari.

Petiția creată pe Change.org are în momentul de față peste un milion de semnături. Mulți oameni cred că Depp a fost nedreptățit și că ar fi corect ca și Heard să fie dată afară.

Descrierea petiției spune: "Dați-o afară pe Amber Heard din Aquaman 2" și face numeroase afirmații despre actrița de 34 de ani care s-a căsătorit cu Depp în 2015. 

O porțiune de text din petiție menționează că "De la divorț, Heard a pornit într-o cruciadă de a-i ruina viața de actor Hollywoodian lui Depp. Și bărbații sunt victime ale abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie recunoscut, și trebuie luate măsuri pentru a împiedica o persoană abuzivă să fie aclamată. Faceți ceea ce trebuie. Dați-o afară pe Amber Heard din Aquaman 2."

Divorțul lui Depp și Heard a fost extrem de turbulent, iar ambii parteneri au aruncat acuzații unul asupra celuilalt. Pe lângă faptul că a dat în judecată The Sun, Johnny Depp a dat-o în judecată și pe Amber pentru defăimare, din cauza unui articol scris de aceasta pentru Washington Post.

Sursă: Getty Images

Vezi și: ShARE în bucate îți arată cum să pregătești un sandwich vegan fish finger

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni