• PRO TV
  • Ce familii frumoase au Frații Advahov. Copiii lor sunt pasionați de muzică și le calcă pe urme

Ce familii frumoase au Frații Advahov. Copiii lor sunt pasionați de muzică și le calcă pe urme

Ce familii frumoase au Frații Advahov. Copiii lor sunt pasionați de muzică și le calcă pe urme

Au cântat alături de artiști renumiți din România și Republica Moldova, fiind invitați și la multe concerte în străinătate. Popularitatea Orchestrei Fraților Advahov este incontestabilă. În familiile lor, dragostea pentru muzica populară, se transmite din generație în generație.  

Vasile (41 de ani) și Vitalie (42 de ani) au pus bazele tarafului Advahov în 2003, după ce au absolvit Conservatorul din Chișinău. În prezent, Orchestra lor numără 45 de instrumentiști. Familia artistică este binecunoscută deja de public, însă cea de acasă mai puțin. Frații Advahov sunt familiști convinși și sunt mândri de copiii lor, care le calcă pe urme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fratii Advahov (@fratii.advahov)

Vasile are doi băieți, Daniel și Lucian, care au îndrăgit de mici instrumentele muzicale. Cel mai mare cântă la acordeon, iar mezinul bate toba așa cum o făcuse odinioară și Vasile, când la doar cinci ani cânta alături de tatăl său pe la nunți și cumetrii, potrivit ea.md.

Vitalie Advahov are doi băieți, Cristian și Cătălin, și o fată pe nume Ana Maria. Mulți au apreciat talentul fiului său mijlociu, Cătălin, când a ridicat sala în picioare, la ”Românii au talent”. El a luat atunci patru de ”Da”, după ce a cântat la vioară.


Recent, Cătălin a postat o interpretare emoționantă a piesei ”Hallelujah”, pe pagina sa de facebook. Vezi aici videoclipul. Împreună cu mezina familiei, Ana Maria, acesta obișnuiește să se filmeze în timp ce cântă, apoi postează înregistrările pe rețelele de socializare.Frații Advahov s-au născut într-o familie de profesori. Tatăl lor a predat lecții de acordeon şi a fost dirijor de orchestră. 
”Familia reprezintă cel mai important lucru în vieţile noastre!”, au scris frații Advahov într-o postare pe Instagram, unde au publicat și o poză cu părinții. 


Sursă foto: Instagram fratii.advahov, Facebook: @fratiiadvahov 

Vezi și: Frații Advahov, mesaj de bine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni