• PRO TV
  • Kate Middleton si prințul William, veste tristă despre Lupo. Ce s-a întâmplat cu patrupedul familiei 

Kate Middleton si prințul William, veste tristă despre Lupo. Ce s-a întâmplat cu patrupedul familiei 

Kate Middleton si prințul William, veste tristă despre Lupo. Ce s-a întâmplat cu patrupedul familiei 

Kate Middleton și prințul William sunt devastați de durere după ce au pierdut un membru drag al familiei. Ducii de Cambridge au anunțat pe contul oficial de Instagram că Lupo, patrupedul care le-a fost alături timp de nouă ani, a murit.

Lupo era extrem de iubit de familia regală și era nelipsit din fotografiile acestora. Kate și William au împărtășit vestea tristă cu cei peste 12 milioane de fani de pe Instagram. 

„Foarte trist, în weekendul trecut dragul nostru câine, Lupo, a murit. A fost inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va fi tare dor de el. Kate&William” – este mesajul postat pe pagina oficială a ducilor de Cambridge, intitulată Kensington Royal. Mesajul este însoțit de o fotografie cu Lupo, cockerul spaniel englez.

Lupo, cadou de nuntă de la părinții lui Kate Middleton

Lupo a fost primit în dar de cuplul regal, cu ocazia nunții din 2011, de la părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole. Patrupedul era nelipsit de la plimbările familiei, ducesa fiind fotografiată de nenumărate ori alături de Lupo. Cățelul a apărut și în prima fotografie oficială a prințului George, scrie Daily Mail.Tot el este și cel care i-a ales numele fiului lui Kate Middleton. Înainte ca George să vină pe lume, Kate și William au scris mai multe nume pe bilețele pe hârtie și apoi le-au împrăștiat pe podea. Se pare că Lupo s-ar fi oprit la cel pe care era trecut numele George. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzuu: „Crush-ul meu e Antonia!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni