• PRO TV
  • Vocea Reuniunea, ediția specială Vocea României, sprijină "Dăruiește viața"! Tudor Chirilă, declarații despre proiect

Vocea Reuniunea, ediția specială Vocea României, sprijină "Dăruiește viața"! Tudor Chirilă, declarații despre proiect

Vocea Reuniunea, ediția specială Vocea României, sprijină "Dăruiește viața"! Tudor Chirilă, declarații despre proiect

De 1 decembrie, la ora 20:30, Vocea României vine cu o ediție specială: Vocea Reuniunea.  

Ca antrenori vor veni Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. În plus de asta, concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face spectacol.
 
Show-ul este menit să aducă bucurie telespectatorilor, dar servește și o cauză nobilă: sprijină Asociația Dăruiește Viața și proiectul “Noi facem un spital.”
 
În video-ul de mai jos, Tudor Chirilă vorbește despre acest proiect drag sufletului său și îi îndeamnă pe telespectatori să sprijine cauza la rândul lor:
 
“Este o ediție nu doar dedicată televiziunii, ci dedicată proiectului Dăruiește viața-Noi facem un spital"  și pentru mine asta e foarte important, pot să fiu alături de prietenele mele Oana și Carmen."

“Acum nu știu câți ani am fost primul căruia i-au scris un mail și de atunci prietenia noastră a început și de atunci este și proiectul în care eu cred cel mai mult, în transparența căruia eu cred cel ma mult și proiectul care aduce poate cea mai multă încredere în momentul acesta într-o societate care are nevoie de mare încredere.”

“Mi se pare o miză foarte frumoasă și mi se pare bine că Vocea României face chestia asta și nu alt show de televiziune. Și sunt mândru că și pe calea asta pot să contribui la acestă cauză a fetelor de la Dăruiește Viața, care e cauza și a mea.”


 

Alex Dima, în calitate de ambasador al proiectului, declară:
 
„Dăruiește Viață înseamnă o mare de energie, dovada că BINELE există, că împreună suntem o forță care poate schimba fața lucrurilor din jurul nostru.Sunt peste patru sute de mii de oameni care au pus o cărămida la temelia primului Spital de Oncologie Pediatrică din România. Se mai adaugă peste patru mii de firme care au contribuit.

"Dăruiește Viață înseamnă și primele camere sterile din România, secții întregi din spitale refăcute, primul spital modular pentru Covid 19 construit din donațiile românilor. Vor urma cu siguranță și alte spitale. Dacă ar fi să traduc într-un singur cuvânt toate acestea, aș zice omenie.”

Dacă vrei să pui și tu o cărămidă la acest SPITAL, o poți face:

-poți da un SMS cu mesajul SPITAL la 8864, să donezi 4 euro în fiecare lună sau la 8844  și să donezi 2 euro pe lună;

-poți dona o dată sau lunar, direct din contul tău bancar, AICI;  

-poți alege, ca persoană fizică, să direcționezi 2% din impozitul pe venit către Asociația Dăruiește Viața sau, în cazul companiilor, 20% din impozitul pe profit; găsești detalii AICI; 

Dacă deja ai pus o cărămidă la construirea spitalului, îți mulțumim! 
 

FOTO: FACEBOOK TUDOR CHIRILĂ/ DĂRUIEȘTE VIAȚA 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni