• PRO TV
  • Prințul William și Kate Middleton au pornit într-o călătorie de 2.000 km cu trenul

Prințul William și Kate Middleton au pornit într-o călătorie de 2.000 km cu trenul

Prințul William și Kate Middleton au pornit într-o călătorie de 2.000 km cu trenul

Nu mai sunt studenți, nici n-au ajuns la sapă de lemn, însă Ducii de Cambridge au decis să facă o lungă călătorie prin Regat cu trenul.

Prințul William și Kate Middleton s-au îmbarcat în trenul regal, duminică, pentru o călătorie de trei zile prin Regat. Ducii de Cambridge vor călători 3 zile și două nopți prin Anglia, Scoția și Țara Galilor, pentru a-i întâlni pe lucrătorii din prima linie a luptei anti-Covid. Kate și William îi vor cunoaște pe medicii, voluntarii, profesorii și copiii de școală din comunitățile mici, pentru a afla de la ei cum se descurcă în aceste vremuri grele.

Ducii vor călători peste 2.000 de kilometri prin cele trei țări ale Regatului Unit, cu scopul de a aduce un strop de speranță celor care se luptă din greu cu pandemia. De la debutul acestei crize medicale, peste 60.000 de oameni au murit în Marea Britanie din cauza Covid-19.

Ducele și Ducesa așteaptă cu nerăbdare să aducă un strop de speranță pentru munca incredibilă care a fost depusă în toată țara, pe tot parcursul acestui an dificil, și să împărtășească recunoștința lor, în numele națiunii, pentru toți cei care sprijină comunitățile lor locale înainte de sărbătorile de Crăciun”, a declarat un purtător de cuvânt al Ducilor de Cambridge, citat de revista People.

Ducii de Cambridge vor petrece două nopți dormind în trenul regal, în timp ce zilele dedicate acestei călătorii vor fi petrecute în mijlocul comunităților mici din cele trei zone ale Regatului.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE: Plăcinte ardelenești

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni