• PRO TV
  • Prima poză cu Maria, fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu

Prima poză cu Maria, fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu

Prima poză cu Maria, fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu

Daciana Sârbu și Victor Ponta au doi copii, după ce în acest an familia de politicieni s-a mărit cu încă un membru. Cei doi au anunțat public că au adoptat o fată de 6 ani, pe nume Maria.

Victor Ponta și Daciana Sârbu au înfiat o fată dintr-un centru de plasament, în cursul acestui an, și au dat vestea abia acum. Cei doi politicieni nu au vrut să facă vâlvă în preajma alegerilor parlamentare, pentru ca gestul lor să nu fie interpretat politic.

Într-o postare pe rețelele sociale, Daciana Sârbu și-a exprimat recunoștința pentru bucuria de a fi mamă unei fete care a fost abadonată de părinții biologici.

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi”, a scris Daciana Sârbu în dreptul unei fotografii cu Maria, care este ținută în brațe de sora ei mai mare, Irina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

Soția lui Victor Ponta a explicat că nu va mai oferi detalii despre Maria și a cerut tuturor să respecte intimitatea familiei sale.

Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alaturi de noi”, a scris Daciana Sârbu pe Instagram.

Daciana Sârbu și Victor Ponta mai au împreună o fiică de 12 ani, Irina. Fostul premier al României mai are un băiat de 17 ani, Andrei, din mariajul anterior cu Roxana Ponta.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni