• PRO TV
  • Cât de frumoasă era mama Angelinei Jolie în tinerețe. Cele două seamănă ca două picături de apă

Cât de frumoasă era mama Angelinei Jolie în tinerețe. Cele două seamănă ca două picături de apă

Cât de frumoasă era mama Angelinei Jolie în tinerețe. Cele două seamănă ca două picături de apă

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Popularitatea ei este covârșitoare, datorându-se activității cinematografice, dar și celei umanitare. Mulți știu că Angelina a moștenit grația și farmecul mamei sale. 

O imagine rară din tinerețea Marchelinei Bertrand arată cât de bine seamănă mama și fiica. Fotografia a fost realizată în 1977, pe când Marcheline avea 27 de ani. Ea apare alături de soțul ei, actorul Jon Voight.

Asemănarea este izbitoare, mai ales dacă ne întoarcem în timp și vedem cum arăta Angelina Jolie la 27 de ani. În următoarea fotografie, realizată în 2002, celebra actriță este însoțită de tatăl ei. Putem observa imediat aceeași privire blândă și același zâmbet frumos pe care îl au mama și fiica. Actrița Marcheline Bertrand nu s-a bucurat de o carieră bogată la Hollywood. Din cauza unei boli crunte a părăsit devreme această lume. Mama Angelinei Jolie a murit la vârsta de 56 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul ovarian și mamar. Când a aflat că este purtătoarea unei gene care crește considerabil riscul de cancer, la 37 de ani, Angelina a suportat o dublă mastectomie, iar doi ani mai târziu a suportat o operație de extirpare a ovarelor și a trompelor uterine. 


Sursă foto: Getty Images 

Vezi și: 

Câștigă 16.000 $ pe noapte, dormind! - Trending Review cu Daragiu - episodul 56


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni