• PRO TV
  • Jador părăsește România! Artistul a dezvăluit într-un vlog cum a luat această decizie

Jador părăsește România! Artistul a dezvăluit într-un vlog cum a luat această decizie

Jador părăsește România! Artistul a dezvăluit într-un vlog cum a luat această decizie

În ultimele luni, industria muzicală din România a adus în centrul atenției un nou nume: Jador! Artistul care a reușit să cucerească internetul s-a făcut remarcat cu piese precum „Dau Moda” și „Carola”, însă acum a venit cu o veste tristă pentru fanii lui: părăsește România.

Jador a făcut anunțul prin intermediul unui story, după care a venit cu mai multe detalii pe YouTube, în cadrul unui vlog.

„O să vă zic că am primit un telefon care a fost foarte important. O să fiu nevoit pentru 5-6 luni să părăsesc țara. Totul e bine, sunt sănătos, dar o să părăsesc țara pentru aproximativ șase luni și nu știu ce o să fac. O să încerc să fac măcar 2-3 melodii, să le las aici, să fie lansate în ianuarie, februarie sau martie. O să plec cu siguranță! Nu pot să vă spun exact unde o să plec. Momentan vreau să țin secret asta. Pot să zic doar atât: e o chestie care îmi face rău, dar îmi face și bine. Nu știu să vă zic dacă este o chestie negativă sau pozitivă în viața mea, dar se întâmplă și o să merg cu capul înainte. Nu, nu o să plec în America. O să lipsesc o perioadă. Sper să fiți alături de mine și vă țin la curent cu tot ceea e o să se întâmple cu viața mea, negativ sau pozitiv. Nu vă faceți griji, pentru că îl am pe Dumnezeu cu mine și nu pățesc nimic rău. Simt că îmi iau adio. Vă iubesc. Nu mai contează nimic. Îmi iau adio de la voi prin acest vlog. Când mă întorc, vă dau două hit-uri”, a spus Jador.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni