• PRO TV
  • Elena Lasconi a ajuns pe mâinile medicilor: „Abia aștept operația și sunt sigură că o să fie bine”

Elena Lasconi a ajuns pe mâinile medicilor: „Abia aștept operația și sunt sigură că o să fie bine”

Elena Lasconi a ajuns pe mâinile medicilor: „Abia aștept operația și sunt sigură că o să fie bine”

Elena Lasconi și-a anunțat apropiații și prietenii de pe rețelele sociale că a fost programată pentru o operație pe care trebuia să o facă de mult timp. Fosta jurnalistă PRO TV, azi primar în Câmpulung Muscel, nu și-a delegat toate atribuțiile.

Elena Lasconi a dezvăluit că în aceste zile se află la Cluj-Napoca, unde a fost programată pentru o intervenție chirurgicală care nu mai putea fi amânată. 

Trebuie să fac această intervenție pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferință fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aștept operația și sunt sigură că o să fie bine”, a anunțat primarul orașului Câmpulung Muscel pe Facebook, precizând că e vorba de o operație în zona cervicală.

Elena Lasconi a dezvăluit că va fi prezentă la primărie cu ajutorul tehnologiei, fiindcă în aceste zile instituția pe care o conduce pregătește un documentația pentru un proiect important finanțat cu fonduri europene.

Suntem pe ultima sută de metri cu documentația POIM pentru a obține fonduri europene. Vorbesc de o investiție de aproape 18 milioane de lei. Dacă proiectul va fi aprobat, până la sfârșitul anului 2023, vom racorda la rețeaua de gaze naturale 1124 de gospodării. Acum am semnat ultimele documente”, a mai scris Elena Lasconi.

Fosta jurnalistă PRO TV a candidat la alegerile locale 2020 din postura de independent și a reușit să obțină fotoliul de primar în orașul Câmpulung Muscel, cu 55% din voturi.

Fotografii: PRO TV/Elena Lasconi Facebook

Vezi și VIDEO: Cum i-a schimbat anul 2020 pe Cosmin Savu și Rareș Năstase, jurnaliștii de la România, te iubesc!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni