• PRO TV
  • Cassandra Sienega, mai fierbinte ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată modelul cu cei mai mici bikini din lume

Cassandra Sienega, mai fierbinte ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată modelul cu cei mai mici bikini din lume

Cassandra Sienega, mai fierbinte ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată modelul cu cei mai mici bikini din lume

Denumită modelul cu cei mai mici bikini din lume, Cassandra Sienega face furori pe internet cu pozele sale super sexy, în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Originară din Mexic, Cassandra Sienega nu se poate abține din a poza în cele mai incendiare ipostaze, urcând apoi imaginile pe Instagram. Cassandra are o pasiune pentru costumele de baie minuscule și nu ezită să-și expună formele voluptoase în ele, deși, de cele mai multe ori, sunt acoperite porțiuni foarte mici de piele. Recent, modelul a postat o nouă poză care i-a înnebunit pe fani. Cassandra a ales, de această dată, un costum de baie galben și minuscul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CJ SPARXX (@cjsparxx)

Ești incredibil de frumoasă, o zeiță perfectă”, ”Ești perfectă”, ”La naiba, pozele astea sunt atât de fierbinți”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Cassandra este și membru Only Fan, o platformă cu conținut pentru adulți, unde vedete cunoscute își pun la bătaie pozele nud, în schimbul unor sume uriașe.

Sursă foto: Instagram cjsparxx

Vezi și: 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni