• PRO TV
  • Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile după ce Tom Cruise a țipat la ei

Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile după ce Tom Cruise a țipat la ei

Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile după ce Tom Cruise a țipat la ei

Tom Cruise a răbufnit din nou pe platourile de filmare ale seriei Misiune Imposibilă, care a ajuns la episodul 7. Cinci oameni din echipa de filmare și-au prezentat demisiile după ce actorul i-a umilit.

Starul din Misiune Imposibilă este de neînduplecat. Tom Cruise vrea ca oamenii care lucrează cu el să respecte normele de protecție sanitară și distanțarea fizică impuse de autorități studiourilor cinematografice. 

Actorul de 58 de ani a luat foc, după ce a surprins doi membri ai echipei de filmare că nu respectau regulile distanțării.

A țipat la ei, atrăgându-și antipatia staff-ului. Însă, marți noapte, actorul a răbufnit din nou, vărsându-și nervii pe echipa sa. 

Sunt la telefon cu fiecare studiou, în miez de noapte, cu companiile de asigurări, cu producătorii, care ne privesc și ne folosesc ca să le facem fimele. Noi creăm mii de locuri de muncă, nenorociților. Nu mai vreau să văd asta vreodată. Și dacă nu vă conformați, veți fi concediați. Dacă vă mai văd făcând asta o dată, sunteți puși pe liber. Asta e! Și tu, și tu! Și tu, să nu mai faci asta niciodată”, s-a descărcat Tom Cruise, conform The Sun.

Surse din anturajul său susțin că Tom a devenit și mai agitat după ce prima lui răbufnire a fost devoalată în presă și că tensiunile au crescut în timp.

Prima ieșire a fost de amploare, dar lucrurile nu s-au mai calmat de atunci. Tensiunea a crescut în ultimele luni, iar aceasta a fost ultima picătură. De când a devenit totul public, a fost și mai multă furie și mai mulți membri ai staff-ului au plecat”, a declarat sursa pentru ziarul britanic.

Tom Cruise este negru de supărare fiindcă echipa de filmare nu respectă măsurile de protecție anti-Covid. De la debutul filmărilor, starul de la Holywood, care este și producător al francizei, a luat măsuri stricte de protecție. Printre acestea se numără închirierea unui vas de croazieră pe care echipa de filmare să poată locui izolat.

Totodată, Cruise e panicat din cauză că filmările au fost întârziate de pandemia de coronavirus. A 7-a parte a seriei Misiune Imposibilă, care va avea și cadre filmate în spațiu, ar trebui să fie lansată în cinematografe la 19 noiembrie 2021.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Adrian Nartea, despre așteptările pe care le are de la anul 2021

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni