• PRO TV
  • O angajată sanitară din SUA a suferit o reacție alergică gravă la vaccinul produs de Pfizer

O angajată sanitară din SUA a suferit o reacție alergică gravă la vaccinul produs de Pfizer

O angajată sanitară din SUA a suferit o reacție alergică gravă la vaccinul produs de Pfizer

O angajată sanitară din SUA ,de vârstă mijlocie, care nu avea antecedente de alergii, a avut marți o reacție anafilactică care a început la 10 minute după ce a primit vaccinul de la Pfizer

Pacienta a dezvoltat întâi o erupţie cutanată şi a fost dusă la secţia de urgenţă a spitalului regional Bartlett, din oraşul Juneau, unde fusese vaccinată. După ce a fost internată, femeia a început să aibă dificultăţi de respiraţie, iar erupţia s-a extins pe faţă şi pe piept, potrivit Agerpres.

Directorul medical al serviciului de urgență al spitalului a declarat că angajatei i s-a administrat mai întâi o injecție cu epinefrină, un tratament standard pentru reacțiile alergice severe. Simptomele ei s-au diminuat, dar apoi au reapărut și a continuat să primească tratament cu epinefrină și alte medicamente.

Femeia este primul caz care a prezentat o reacție alergică severă după vaccinarea împotriva coronavirusului în Statele Unite. 

Oficialii din domeniul sănătății au spus că aceste cazuri nu le vor perturba planurile de lansare a vaccinurilor și că împărtășesc informațiile din motive de transparență.

Sursă foto: Shutterstock


Vezi și: Irina Rimes și-a pus piercing-uri! - Trending Review cu Daragiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni