• PRO TV
  • Florin Zamfirescu, atac la George Burcea: „Joacă rol de Casanova”! Răspunsul fostului concurent de la #Ferma

Florin Zamfirescu, atac la George Burcea: „Joacă rol de Casanova”! Răspunsul fostului concurent de la #Ferma

Florin Zamfirescu, atac la George Burcea: „Joacă rol de Casanova”! Răspunsul fostului concurent de la #Ferma

Anul 2020 a fost unul plin pentru George Burcea. După ce s-a despărțit de soție, a avut probleme cu legea și părea că lumea lui se destramă, a participat la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” și totul s-a transformat în bine: a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți și s-a reîndrăgostit, începând o relație cu Viviana Sposub.

Din păcate pentru actor, finalul de an îl readuce în prim-plan cu un scandal pe care nu și l-a dorit: Florin Zamfirescu l-a atacat printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Dragilor, cine este «actorul» George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit niciun actor cu numele ăsta. De ce jigniți această breaslă? Nu mai aveți nevoie de ea?”, a scris chiar în ajunul Crăciunului pe celebra rețea de socializare actorul care a jucat în filme precum „Moromeții” și „Filantropica”, dar și în seriale ca „Inimă de țigan” și „Regina”.

După aproximativ patru zile, George Burcea i-a răspuns, tot pe Facebook, lui Florin Zamfirescu, afirmând că memoria îi joacă feste acestuia din urmă și că, la un moment dat, au și filmat împreună!

„Ziua bună, domnule profesor Florin Zamfirescu și sărbători cu sănătate, liniște și înțelepciune să aveți. Dacă nu mă anunța un coleg de postarea dumneavoastră, nu o vedeam nici în următorii 10 ani – când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi. Dar ghinionul dvs s-a numit actorul Gigi și implicit eu, «actorul» George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai dumneavoastră colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care dumneavoastră vă pregăteați de o pensionare ușoară, domnule. Domnule profesor, am și filmat împreună la un moment dat, dar vă înțeleg atât bătrânețea, cât și nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-ați antrenat chiar dvs, domnule”, și-a început George Burcea mesajul.

Iată mai jos întregul lui răspuns:

Ziua bunã domnule profesor Florin Zamfirescu si sãrbãtori cu sãnãtate, liniste si întelepciune sa aveti. Dacã nu mã...

Publicată de George Burcea pe Duminică, 27 decembrie 2020

foto: Agerpres; PRO TV

Vezi și: Augustin Viziru, marele câștigător de la Ferma. Orășeni vs. Săteni, în lacrimi după finală: ”A știut că am nevoie de el și a apărut”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni