• PRO TV
  • Medicul Valeriu Gheorghiță s-a vaccinat anti-COVID. Mesajul coordonatorului campaniei de imunizare în România

Medicul Valeriu Gheorghiță s-a vaccinat anti-COVID. Mesajul coordonatorului campaniei de imunizare în România

Medicul Valeriu Gheorghiță s-a vaccinat anti-COVID. Mesajul coordonatorului campaniei de imunizare în România

Medicul Valeriu Gheorghiță, omul care coordonează campania de imunizare a populației în fața Covid-19, a fost vaccinat marți dimineață la Spitalul Militar Central din București.

Dr. Valeriu Gheorghiță a primit prima doză de vaccin Pfizer, conform protocolului care vizează imunizarea de urgență a personalului medical din prima linie. După administrare, coordonatorul campaniei de imunizare din România a fost plasat într-un salon, sub supravegherea cadrelor medicale de la Spitalul Militar.

Este un moment pe care l-am aşteptat de atâtea luni alături de colegii noştri din sistemul medical - apariţia unui vaccin care să îndeplinească toate criteriile de siguranţă, de calitate şi de eficacitate”, a declarat dr. Valeriu Gheorghiță după vaccinare.

Medicul le-a recomandat românilor să accepte imunizarea cu vaccinurile aprobate de România, pentru a contribui substanțial la eradicarea pandemiei de coronavirus.

Sunt încrezător că împreună şi numai împreună putem risipi acest virus al neîncrederii şi putem împreună cu toţi colegii din sistemul medical şi cu cetăţenii acestei ţări să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm, familia, prietenii, colegii şi ţara. Doar împreună putem să ieșim din această pandemie și să revenim la o viață normală”, a mai spus medicul român.

La 17 noiembrie 2020, Valeriu Gheorghiță a fost numit de președintele Klaus Iohannis coordonator al campaniei de imunizare a populației. Medicul, specialist în boli infecțioase și medic primar, are 38 de ani.

Valeriu Gheorghiță a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş în anul 2006 şi a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase. Coordonatorul lucrării a fost medicul Adrian Streinu-Cercel.

Fotografii: Agerpres/RO Vaccinare Facebook

Vezi și VIDEO: Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni