• PRO TV
  • Claudia Romani, surprinsă de paparazzi în timp ce făcea sport pe plajă. Ipostazele în care a fost fotografiată

Claudia Romani, surprinsă de paparazzi în timp ce făcea sport pe plajă. Ipostazele în care a fost fotografiată

Claudia Romani, surprinsă de paparazzi în timp ce făcea sport pe plajă. Ipostazele în care a fost fotografiată

Claudia Romani este una dintre vedetele pe care paparazzi le urmăresc în mod constant, datorită spectacolului pe care îl oferă la fiecare apariție publică. 

Dezinhibată și adeptă a unor ținute extrem de provocatoare, diva știe să atragă atenția fotografilor și reușește întotdeauna să transforme fiecare apariție într-un spectacol veritabil. 

Vedeta de 38 de ani este stabilită în Miami și, de foarte multe ori, își petrece timpul liber relaxându-se la plajă. Recent, italianca a fost la piscină, ocazie cu care a mai realizat o ședință foto incendiară. 

De curând, italianca a fost surprinsă de paparazzi în timp ce făcea sport la plajă. Îmbrăcată într-un maieu și un slip minuscul, Claudia s-a lăsat fotografiată în poziții care mai de care mai incitante. 

Vedeta de origine italiană s-a stabilit în Miami din 2010, iar de atunci este abonata pictorialelor sexy, pozând până acum pentru reviste celebre precum GQ sau Maxim. Claudia Romani este în mod oficial arbitru și are calificarea sa participe la meciuri din Serie A și Serie B.  

Vezi și: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni